PulsOnline.rs PulsOnline.rs

"MAJKA ME JE KRVNIČKI TUKLA, SILOVAO ME JE ČOVEK IZ SELA" Potresna životna priča rijaliti takmičarke, iznela JEZIVE DETALJE

"MAJKA ME JE KRVNIČKI TUKLA, SILOVAO ME JE ČOVEK IZ SELA" Potresna životna priča rijaliti takmičarke, iznela JEZIVE DETALJE

Foto: PulsOnline.rs

Aleksandra Babejić otvorila je dušu o svojoj teškoj sudbini.

Naime, ona je iznela jezive detalje cimerima o nasilju njene rođene majke koja ju je tukla iz nepoznatih razloga, kao i dovodila njene ljubavnike koji su joj bili rođaci na Aleksandrine oči.

Nakon toga ispričala je detalje jezivog napastvovanja od strane starijeg čoveka koji je bio poznanik njene majke, koji je terao da preko dve godine više puta sedmično bude intimna sa njim.

- Moja majka je od ranih nogu bila jako zla žena i konstantno je bila nervozna. Ona je mene tukla za svaku sitnicu pogotovo kada mi je otac preminuo. Sećam se jednog trenutka kada sam imala veliku temperaturu i gorela sam od vrućine, ona je dovela ljubavnika koji je inače njen rođak, te su na moje oči vodili ljubav. Terala me je da konstantno spremam ručak i da radim po kući i kada bi se vratila od kuće ako nije sve spremljeno i skuvano dobijala bi krvničke batine po leđima sa prutom. Ja sam se više puta obraćala školskom pedagogu ali kad god bi oni pozvali moju majku u školu ja sam se plašila da ću posle toga dobiti batine, pa sam svaki put otkazivala taj susret. Takođe moja baka je uvek govorila da sam kopile i jednom prilikom kad sam se vratila sa vojnog roka nasrnula je na mene nožem. Zaključala je vrata jer sam rekla da ne smem da spavam u kući nakon smrti majke i nakon toga je držala nož na stolu, svaki put kad sam pokušala da krenem na vrata ona mi je pretila nožem pred glavu. Deda je bio u toj kući ali nije smeo da se meša i ništa nije znao u tome jer smo nas dve bile u posebnoj prostoriji -istakla je Aleksandra.

- Zašto su imali toliku mržnju prema tebi? - pitala je Jelena.

- Ja sam tad samo molila da me neko spasi jer sam trpela ogromnu torturu, nakon što mi je otac umro cela porodica se okrenula protiv mene, ja sam se tada okrenula Bogu i samo sam čitala molitva. Nevinost sam izgubila sa 17 godina i to na jeziv način jer je to bilo sa jednim starijim čovekom koga su se svi bojali, nisam smela da kažem ocu jer sam se bojala da mu nekako ne naškodi. On je mene silovao više puta i sve vreme sam to potiskivala u sebi, želela sam da to ispričam jer ne želim da mlade majke ponavljaju te greške. Ja sam mogla u životu da krenem krivim putem i da se odam porocima ali nikada to nisam uradila, tako da želim da prućim podrču svim ljudima koji se bore sa nasilje da izlaz uvek postoji - kroz suze je rekla Aleksandra.

- Šta bi rekla sada tom silovatelju kada bi se opet susreli?

- Toliko toga držim u sebi, uništio mi je celu mladost, ne znam kako bih sada reagovala kada bih ga videla. Volela bih da ga vidim na doživotnoj robiji jer je sve to trajalo dok nisam otišla u Bosnu i promenila broj telefona. Nedeljno po više puta me je maltretirao i to je trajalo skoro dve godine -otkrila je Aleksandra.

- Da li su ti se vrzmale crne misli i da li si pokušala da poduzmeš sebi život?

- Imala sam te crne misli koje su bile stravične, bilo je pomišljanja na svašta jer sam mislila da nisam trebala da živim takav život ali nikada nisam imala snage da oduzmem sebi život. Rekla sam Gagi koja me je usvojila da nije bilo nje ja bih već bila sa svojim ocem pod crnom zemljom. Meni je najžalije što je Gaga zbog mene izgubila ciklus jer smatram da sam je presekla svojim životom. Drago mi je što je ona mene odabrala i što sam uz nju postala mnogo bolja devojka i pored toga što je ona imala rođenog sina, mene je prihvatila kao rođenu ćerku - dodala je Aleksandra.

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE