SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Neočekivan izbor potrčka: Vođa razdvojio ljubavni par i u njihov odnos upleo treću osobu - zakuvao im čorbu, biće ovo uzbudljiva izolacija

Neočekivan izbor potrčka: Vođa razdvojio ljubavni par i u njihov odnos upleo treću osobu - zakuvao im čorbu, biće ovo uzbudljiva izolacija

Foto: SrbijaDanas.com

Njegovoj devojci nije bilo svejedno kada je čula odluku.

Ovonedeljni vođa, Luka Vujović, je noćas imao zadatak pred emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" da odabere potrčke koji će naredne dane boraviti u izolaciji. Potom je odabrao i omiljenu osobu koja će sa njim provesti ovu nedelju u hotelu.

Vođa se prvo poigrao sa zadrugarima i podigao je više rijaliti učesnika, a onda je saopštio svoju odluku.

- Neka ustanu Uroš Rajačić i Aneli Ahmić, Miona Jovanović i Anđela Đuričić, Najo i Mrvica, tu je i Munjez, naravno Anu Nikolić i Stefan Korda, Gastoz i Keti, Ivan i Jelena Ilić i Đole i Uroš Stanić, naravno Peja i Ena - rekao je Luka, pa dodao:

- Keti, Miona i Munjez nek sednu jer ostaju Anđela i Gastoz, Marinković i Mrvica nek sednu, a nek ostanu Uroš i Jelena, nek sednu svi sem njih, tako da će biti potrčci Stefan Korda i Uroš Stanić - rekao je Luka.

- On od ulaska obećava da ćeš biti njegov - rekao je Milan Stefanu.

Vođa je lako odabrao osobu sa kojom želi da ide u hotel:

- Sandra (Obradović) je omiljena ličnost - rekao je Luka.

- Očekivala sam ovo...Simpatije postoje obostrano, ali je sada na tome. Nisam odbojna, ali ne zaslužuje svako moje prisustvo - rekla je Sandra.

- Luka ima jednu zadršku i to su stvarno pravi razlozi. Sandra je ozbiljna devojka, Luka je neko uz nju i i te kako uz nju. Malo je on neozbiljan, ona mu zamera, ali će sve doći na svoje - rekao je Mića.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE