SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Doktori hitno reagovali zbog stanja trudne Milice: Strahuju od prevremenog porođaja - Terza ni ne sluti kroz kakvu dramu prolazi majka njegovog deteta

Doktori hitno reagovali zbog stanja trudne Milice: Strahuju od prevremenog porođaja - Terza ni ne sluti kroz kakvu dramu prolazi majka njegovog deteta

Foto: SrbijaDanas.com

Bivšu zadrugarku je zabrinulo to što joj je Veličkovićeva otkrila o svom zdravstvenom stanju.

Borislav Terzić Terza ostavio je trudnu Milicu Veličković i upustio se u vezu sa Sofijom Janićijević. Međutim, nije je samo tim postupkom povredio već je nastavio da je nervira iznošenjem "prljavog veša" iz njihovog odnosa. Zadrugari su bili šokirani kada je izjavio da je Milica učestvovala u trojkama i da je namerno prekinula jednu trudnoću.

Veličkovićeva je izjavila da to nije istina. Milica ne može da veruje šta njen bivši verenik izjavljuje u rijalitiju da bi pokušao da opravda svoje postupke sa Sofijom. Sve ove situacije negativno utiču na trudnu Milicu. Zbog stresa je osetila da njeno srce ubrzano kuca, pa je potražila stručnu pomoć. Doktori su joj odmah uveli terapiju, da ne bi rizikovali da dođe do povišenog pritiska i prevremenog porođaja.

Milica je aktivna na društvenim mrežama, a tokom lajva sa Bojanom Pavlović, otkrila je šta su joj doktori poručili.

- Kako si Comara? - pitala je Bojana.

- Odlično, pijem terapiju i savršeno mi je u životu - rekla je Milica.

- Nemoj zezati? Izgledaš malo bledo, majke mi - začudila se Bojana.

- Šalim se. Dobila sam terapiju - rekla je Milica.

- Nešto za stres? Šta? - zanimalo je Pavlovićevu.

- Ujutru pijem jedan antidepresiv, uveče pola bromazepama po potrebi. Mnogo se iznerviram i krene srce da mi lupa od stresa. Da ne dođem u rizik da dobijem preeklampsiju, to je neki povećani pritisak kod trudnica koji ti izaziva prevremeni porođaj. Tako su mi dali. To me je ginekolog uputio kod psihijatra, a psihijatar mi je u dogovoru sa ginekologom dao to da pijem - rekla je Veličkovićeva.

- Au, to uopšte nije sprdnja - rekla je Bojana.

- Bolje to da pijem nego da dobijem pritisak. To je baš zeznuto ako dobiješ, a obično se dobija od šestog meseca pa na dalje - rekla je Milica.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE