SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Dva puta se razvodila od poznatog pevača, a nakon konačnog kraja napustila Srbiju: OVDE sada uživa bivša žena Peđe Jovanovića

Dva puta se razvodila od poznatog pevača, a nakon konačnog kraja napustila Srbiju: OVDE sada uživa bivša žena Peđe Jovanovića

Foto: SrbijaDanas.com

Posle 16 godina ljubavi odlučili su da se definitivno rastanu, sada je svako krenuo svojim putem.

Poznati pevač Peđa Jovanović i njegova supruga Ana Jovanović nedavno su stavili tačku na svoj 16 godina dug brak.

Poznato je da Peđa Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac, svoj privatni život krije od očiju javnosti. O njegovom razvodu sa suprugom Anom već dugo se spekuliše, ali on nikad nije komentsrisao takve tvrdnje.

Naime, nakon svih brodoloma, krajem prošle godine, njih dvoje su odlučili da svojoj ljubavi daju drugu šansu, ali izgleda da je sada došlo do nekih promena i da je definitivan kraj i svako je krenuo svojim putem.

Ana, sudeći po objavama na Instagramu, uživa u slobodi. Nedavno se oglasila sa egzotične destinacije, ali ipak nije htela da otkriva tačnu lokaciju na kojoj se nalazi.

Podsetimo, Peđa je za "Blic" potvrdio da se razvodi.

- Ana i ja smo smo se definitivno razveli. Pokušali smo, nije išlo onako kako smo želeli i odlučili smo da svako krene svojim putem. Ne bih o detaljima, ali zelim da kazem da smo ostali prijatelji i da se trudimo da budemo sto bolji roditelji nasoj deci, sto nam je prioritet - istakao je Peđa i dodao:

- Ana je izuzetan covek, dobra majka, vredna i uspesna zena i zasluzuje svu srecu ovog sveta - rekao je pevač.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE