SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Terza na ivici nerava, cimeri ga drže da ne napravi pakao - Na pomen trudne Milice koju je prevario, on povileneo

Haos ne prestaje.

Terza na ivici nerava, cimeri ga drže da ne napravi pakao - Na pomen trudne Milice koju je prevario, on povileneo

Foto: SrbijaDanas.com

Haos ne prestaje.

Aneli Ahmić i Borislav Terzić Terza nastavili su sukob i nakon emisije "Gledanje snimaka", a njihova netrpeljivost dostigla je vrhunac u kuhinji.

Situacija je eskalirala kada su počeli međusobno da se prozivaju, ne birajući reči, a napetost je kulminirala glasnim raspravama koje su se čule po celoj kući. Čini se da su kuhinjski poslovi samo dodatno rasplamsali već postojeći sukob između njih.

- Nije mi jasno da li je ljubav po mišljenju pojedinaca ovde to da se neko poštuje i ceni, kao Sofija i ja, ili da se je*u majke. Mislim da su većinski ovde devojke sujetne, jedna od njih je Aneli - kazao je Terza.

- Ja sam rekla da je ku*varluk to što je Terza ostavio trudnu Milicu, a Sofija je znala da ti čekaš dete. Po mom mišljenju, zasluga je obostrana - kazala je Aneli.

- Ljubomorna si na Sofiju. Ona je misica Elite, a to ti smeta - kazao je Terza.

- Nećeš mi stati na put da komentarišem Sofiju i tebe, zapamti to - dodala je Aneli.

- Seljanko jedna, ti si našlča nekom ovde da sudiš, a je*ala si se na dan praznika, a rekla si da nećeš. Zahvali se Staniji jer si prošle godine bila žrtva - kazao je Terza.

- Ne znam zbog čega je Aneli sad ovde njemu kriva kad je rekla sve kako jeste. Terza je pričao sve najlepše o Milici, a onda...

- Mene boli ku*ac za svačije mišljenje - kazao je Terza.

- I za Miličino Mišljenje? - upitala je Miljana.

- Ukoliko podržava osobe poput Aneli i tebe...strašno. Govorile ste jedna drugoj svašta, a sad ste se ujedinile - kazao je Terza.

-I sestre se svađaj, pa se mire, a ti si nečovek, to je trajno - rekla je Miljana.

- Katastrofa ste. Aneli, a ti bolje nemoj sa mnom da se vađaš. Možda je meni Mateja rekao da te je je*ao - rekao je Terza.

- Pokazao si ko si i šta si - istakla je Aneli.

- Trudna žena ti gleda kako j*beš brutalno. Ono nije s*ks, ono je j*bačina - govorila je Aneli.

- Ja nemam ženu - poručio je Terza.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Cile

Pre 40 min

ovo je volina rogonja nabula mu sofija rogove on sve zna o njenom zivotu pa on kad bude cuo on ce da se obesi koliki magarac ispao budaletina koja nema ni sram ni obraz nema svoj stav pogazio sve moralne kodekse gomno smrdljivo

NE PROPUSTITE