PulsOnline.rs PulsOnline.rs

"Majka je završila u hitnoj, otac je u šoku!" Raskol u porodici Sofije Janićijević zbog švaleracije

"Majka je završila u hitnoj, otac je u šoku!" Raskol u porodici Sofije Janićijević zbog švaleracije

Foto: PulsOnline.rs

Elitarka Sofija Janićijević je ušla u aferu sa Borislavom Terzićem Terzom, učesnikom rijaliti šou-programa "Elita 8", iako je njegova bivša partnerka Milica Veličković u drugom stanju i čeka dete sa njim.

- Nikad smo gore zbog čitave ove situacije! Sofiju podržavam, ali taj odnos sa Terzom ne! On je smrad jedan smrdljivi. Džabe se on lepo ponaša prema Sofiji kada je mogao da uradi to što je uradio. Sutra bi i njoj to mogao da uradi ili bilo kojoj drugoj. Majka je dva puta bila u hitnoj, užas, užas! - istakla je Sofijina sestra od tetke.

- Ona je baš loše! Sofijin otac je u šoku, ne gleda više, niti ga zanima. Cela porodica je katastrofa. Taj čovek o kom se priča da je bila s njim nije Albanac, a ona slika sa curom, gde se ljube, to je njena tetka koja se ne eksponira - zaključila je ona.

Borislav Terzić Terza ušao je u "Elitu 8" pre nešto više od mesec dana, a na veliku osudu javnosti je naišao kada je javno prevario trudnu verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević.

Sada se prvi put nakon skandala oglasila Terzina majka Milena i otkrila da li se čuje sa trudnom Milicom.

- Na poslu sam trenutno, ne mogu da pričam ništa, ali inače se ne javljam nikome, ne dajem nikakve izjave, van sebe sam - vidno je šokirana bila Milena, pa otkrila da li podržava sinovljev postupak.

- Mislim da je jako pogrešio, ali šta ja sad da kažem?! Ne podržavam to što je uradio, naravno da ne podržavam, nije trebalo tako, na taj način.

Terzina majka je otkrila i da li se čuje sa trudnom Milicom.

- Čule smo se pre par dana, ne znam koliko dana. Bila sam jako bolesna, čula sam se tad sa njom. Rekla sam joj sve što ja mislim o tome i to je to.

Kako kaže, boli je i sama pomisao da joj se unuče sutra ne preziva Terzić, budući da je Milica najavila da Terzu najverovatnije neće upisati kao oca deteta.

- Ne znam šta da vam kažem po tom pitanju, jako mi je potresna cela situacija. Jako mi je teško da pričam o tome, niti mogu da pričam. U šoku sam zbog svega što se izdešavalo, nemam reči - rekla je Milena.

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE