Blic.rs Blic.rs

"Stalo mi je srce, doživeo sam kliničku smrt...": Takiju Marinkoviću narušeno zdravlje, mora hitno u bolnicu: "MNOGO SAM BOLESTAN"

"Stalo mi je srce, doživeo sam kliničku smrt...": Takiju Marinkoviću narušeno zdravlje, mora hitno u bolnicu: "MNOGO SAM BOLESTAN"

Foto: Blic.rs

Otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, otkrio je da je nedavno doživeo kliničku smrt i da ga zbog toga očekuju ozbiljna ispitivanja.

Kako je Taki rekao u izjavi za domaće medije, on je nedavno bio u komi.

- Da, mnogo sam bolestan, bio sam u komi, bio sam čak 15 sekundi klinički mrtav - rekao je Radomir Taki Marinković.

Očekuju ga brojna ispitivanja

- Sad mi je bolje, 25. ću morati da odem na kliniku da odležim jedno 15 dana, da me lekari kompletno ispitaju. Bio sam 15 sekundi klinički mrtav, stalo mi je srce. Bogu hvala naši doktori su ažurni, sada pijem lekove, imam terapiju, očekuju me i dodatna ispitivanja... Ne sumnjam u našu medicinu, verujem da će sve biti kako treba i u najboljem redu - ispričao je Marinković.

Maja o zdravstvenom stanju svog oca

- Taki je ozbiljno bolestan i čak će morati da se hospitalizuje na par dana, tako da sam odlučila da ga sklonim sa događanja i o mojim ljubavnim odnosima. On je navikao da je oko mene haos i on zna kada je nešto tačno ili nije, takođe ne dozvoljavam da se neko meša u moj privatan život i ja sve sama radim. Rešiče se sve to, ne sumnjam ja u medicinu - rekla je Maja nedavno na "Red tv".

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE