SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Anita Stanojlović nakon raskida sa Rankovićem završila na operacionom stolu - pobednica "Elite 7" u bolnici

Anita Stanojlović nakon raskida sa Rankovićem završila na operacionom stolu - pobednica "Elite 7" u bolnici

Foto: SrbijaDanas.com

Armija ljudi koja ih je verno podržavala i dalje je u šoku.

Pobednica "Elite 7" potpuno je promenila način života nakon bitisanja u Beloj kući. Kruševljanka se posvetila privatnom biznisu, ljubavi i svom sinu Alekseju, a veza sa Anđelom Rankovićem samo je cvetala.

Međutim, sve je zatekla vest da je par odlučio da se rastane. Nakon nekog vremena Anita se skoro pa potpuno povukla iz medija, a danas je viđena prvi put u javnosti nakon žurke televizije "Pink".

Naime, kamere Pink.rs usnimile su Anitu kako izlazi iz bolnice.

U pitanju je bila estetska korekcija, što i ne čudi, s obzirom da Stanojlovićeva izuzetno vodi računa o svom fizičkom izgledu.

- Čisto da vas obavestim, Anđelo i ja smo raskinuli, ne sada nego kada ste i vi u sve to sumnjali. Samo smo vešto prikrivali određene stvari. Očigledno su naši najveći hejteri bili apsolutno u pravu kada su govorili neke stvari. Iz poštovanja prema samoj sebi i moje ljubavi prema njemu neću ulaziti u detalje zbog kojih me je ostavio, to ću prepustiti njemu da objasni - napisala je Anita na svom Instagram storiju krajem septembra, potvrdivši da je vezi sa Rankovićem došao kraj.

Zadrugar je u emisiji "Pitam za druga" prvi put progovorio o raskidu sa Anitom. Tom prilikom izneo je detalje o kojima su se pitali mnogi njihovi fanovi. Takođe, istakao je da ne postoji šansa za pomirenjem.

- Ne bih želeo da objašnjavam razloge razilaženja. Nije išlo više, a putevi su nam se razišli. Nikada nisam nešto loše pričao o bivšim devojkama. O Aniti nemam da kažem niša loše, ali nema potebe da komentarišem to. Bili smo zajedno devet meseci, sada je veliki pritisak javnosti, kako njoj, tako i meni. Nema šanse da se nas dvoje pomirimo. Ona zna da ću ja biti tu za nju, ali se nećemo miriti - rekao je Anđelo tom prilikom.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE