Pink.rs Pink.rs

Kao da sutra ne postoji: Gastoz potpuno klonuo duhom nakon ljubavnog brodoloma sa Anđelom (VIDEO)

Neprepoznatljiv!

Kao da sutra ne postoji: Gastoz potpuno klonuo duhom nakon ljubavnog brodoloma sa Anđelom (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Taman kad su svi pomislili da je ljubavna bajka Nenada Marinkovića Gastoza i Anđele Đuričić počela nakon što su se danas po prvi put poljubili, desila se svađa, koja je preokrenula tok njihovog odnosa.

Naime Gastoz nije mogao da sakrije nezadovoljstvo zbog lošeg odnosa sa Anđelom trenutno, te je celo veče kao potonuo. On je sada odlučio da napusti emisiju na kratko i udahne malo vazduha, a po njegovoj faci jasno je bilo da mu nimalo nije lako.

Izvor: Pink.rs

VAŠI KOMENTARI:

ICA,NARKOMANE IZDRŽI

20.10.2024 u 13:33h

KORUMPIRANA PRODUKCIJA I KUJA ŠEFICA PRAVE FEJK PRIČU I MORATE TO IZPOŠTOVATI I ODGLUMITI. VIDILI STE KAKO SU TO ODGLUMILI KURVETINA ANITA I LJUBAVNIK PEDERA ĐEDOVIĆA KOPILJAN ANĐELO. SPERMOGUTAČICE I NARKOMANU MORATE POŠTIVATI KUJU ŠEFICU ČEKA VAS PRVO I DRUGO MJESTO TO TREBATE CJENITI, PLUS POKLONI KOJE ĆE TE DOBIJATI OD PRODUKCIJE KAO DA ŠALJU FANOVI. ISTI SCENARIO KAO KOD KURVE ANITE I KOPILETA ANĐELA.

Mirka

20.10.2024 u 12:38h

GASTOZZ JE GODINAMA VEC MAJSTOR DA VREDJA KOGA POZELI SVOJIM GLUPIM SALAMA I KROZ SMEH,KORISTI NEKE SVOJE SLENGOVE KAO KUVAR SA KOSOVA I BOLi GA UVO DA LI TO NEKOM PRIJA ????? CEH SE MORA PLATITI ,ETO MU SADA ANDJELE PA NEKA PROBA NJOJ SVOJ SLENG DA SERVIRA !!!! OVO JE POSTALO FUJJJJ

NE PROPUSTITE