SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Otkrivena istina o honorarima i pravilima učešća za rijaliti "Imanje": Saša Mirković budućim takmičarima nudi OVO (VIDEO)

Otkrivena istina o honorarima i pravilima učešća za rijaliti "Imanje": Saša Mirković budućim takmičarima nudi OVO (VIDEO)

Foto: SrbijaDanas.com

Nove informacije o dugonajavljivanom i više puta odlaganom televizijskom konceptu izneo je čelnik "Hajp" televizije sa svojim voditeljskim timom.

Saša Mirković, estradni menadžer i vlasnik televizije "Hajp", pre izvesnog vremena, najavio je da će pokrenuti novi rijaliti pod imenom "Imanje".

Mirković je za potrebe novog programa kupio čuveno imanje u Lisovićima, gde je snimljeno sedam sezona "Farme".

Iako je rijaliti bio najavljen za septembar, on je odložen, kako je istaknuto, za 100 dana.

"Hajpov" novi televizijski program nosi simbolično ime "Imanje" jer će se, prema rečima producenata, baviti promocijom seoskog i domaćinskog života.

Učesnici će morati da obavljaju različite zadatke vezane za život na seoskim gazdinstvima, što donosi potpuno novi pristup rijaliti formatu.

Saša Mirković je obećao da će "Imanje" uneti svežinu i autentičnost u svet rijalitija. Ovaj program će gledaoce podsećati na vrednosti seoskog života i važnost domaćinskih poslova, a učesnici će se suočiti sa izazovima koje donosi svakodnevni rad na selu.

Vlasnik "Hajp" televizije je sa svojim voditeljskim timom obišao imanje u Lisovićima, gde će biti budući, u više navrata najavljivani, rijaliti.

Tom prilikom Mirković je iskoristio priliku da isproziva konkurentske TV formate i istakne koliko će njegov biti drugačiji.

- Hoćemo da pokažemo društvenu odgovornost, da smo radni ljudi, da će učesnici ovde da rade, da se kulturno ponašaju, vode zdrav život. Neće biti svađa i batinjanja - govir on, pa dodaje da će svi takmičari ovog formata imati apsolutnu slobodu:

- Učesnici će imati slobodu i kontakt sa spoljnim svetom. Nikoga nećemo zaključavati i maltretirati. Neće biti obezbeđenja, nema nikakvih upotreba hemikalija i sredstava. Sve će biti prirodno ovde, od početka do kraja.

Iznenađujući podatak je da budući takmičari "Imanja" neće imati honorare, a da je njihova "dobit" od učešća u ovom projektu sloboda i popularnost:

- Svako će moći da dođe i da ode. Mi neplaćamo honorare za to, ali pravimo ljudima popularnost. To ćemo činiti na fin način, za razliku od drugih rijalitija - zaključuje Saša Mirković.

Nakon brojnih obećanja i odlaganja, izražavamo nadu da će gledaoci ipak dočekati rijaliti "Imanje", a kako će u stvarnosti izgleati TV format baziran na "prorodnom" i "slobodnom", ostaje da vidimo.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

ICA

21.10.2024 u 11:22h

@Pera BRAVO MILIONI DJELIMO TVOJE MIŠLJENJE.

Pera

21.10.2024 u 00:24h

Prvo Mirković ugradi đamiju u Lisovićima pa onda rijaliti za Bosnu.

ICA

20.10.2024 u 17:57h

SA VODOTELJOM VEHABIJOM NA SRPSKOJ TV PIŠI PROPLO. EVO GADILO MI SE TEXT PROČITATI A KAMO LI DA GLEDAM VEHABČE SVAKI DAN.

NE PROPUSTITE