Kurir.rs Kurir.rs

"TREBA DA VAM JE ČAST ŠTO SAM DOŠAO" Jodžir napravio haos u Beogradu, pa otišao da primi nagradu, pomenuo i ženu Irenu

"TREBA DA VAM JE ČAST ŠTO SAM DOŠAO" Jodžir napravio haos u Beogradu, pa otišao da primi nagradu, pomenuo i ženu Irenu

Foto: Kurir.rs

Crnogorac Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, imao je problem sa policijom u Beogradu zbog nepropisnog parkiranja. Jovan Radulović Jodžir, nakon haosa u srpskoj prestonici došao je na dodelu nagrada za influensere koja se dodeljuje u Beogradu.

- Verovali ili ne, meni je ovo prva nagrada. Nikada se nisam odazvao ovako nekom događaju. Treba da vam bude čast što sam došao - našalio se Jodžir.

- Čast mi je što sam dobio nagradu. Mojim kolegama bih poručio da budu kreativni i svoji. Niko od vas ne bi znao za mene, da nije moje žene - rekao je popularni influenser iz Crne Gore.

TRENDMAKERS Conference & Awards, održala se 22. oktobra 2024. godine, u Sava Centru, pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije. Preko 300 učesnika prati četiri panela sa vodećim licima influenserske industrije i dodelu nagrada koje slave najbolje u ovom poslu. Ovaj jedinstveni događaj okuplja influensere i najuspešnije pojedince iz sveta marketinga i biznisa, sa ciljem da predstavi prodajne strategije i uticaj influensera u razvoju poslovanja i promociji sadržaja u Srbiji.

Podsetimo, Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, imao je problem sa policijom u Beogradu zbog nepropisnog parkiranja. Sve se desilo u elitnom beogradskom naselju, a pometnja je nastala zbog nepropisnog parkiranja crnogorskog influensera.

Radulović se navodno ponašao bahato, a pripadnici policije to nije tolerisali. Na snimku koji se pojavio na kanalu "Novo mjuzik" do detalja se vidi cela situacija i rasprava između Jovana i nadležnih organa.

On dolazi u naselje, parkira svoj automobil nasred ulice, a onda seda u kafić i ispija kafu sa svojim prijateljima. U jednom trenutku se pojavljuje komunalni policajac, koji gleda u vozilo crnogorskog influensera i tada se Jovan njemu javlja i prilazi mu.

Nakon što mu komunalac objašnjava u čemu je problem i obaveštava ga da mora da pomeri vozilo, Jodžir se tome suprotstavlja i vraća se u lokal, gde nastavlja ispijanje pića i druženje s drugovima. U jednom momentu se okreće prema policajcu i nešto mu govori, a onda upotrebljava svoj telefon i sa nekim komunicira preko poruka.

Neumorni policajac i dalje stoji pored njegovog četvorotočkaša, upisuje tablice i verovatno piše kaznu, a onda mu Jodžir prilazi i pokazuje mu svoj telefon. Službeno lice ne obraća pažnju na to, a onda se približavaju automobilu i Radulović seda na vozačevo mesto, ali se i dalje ne pomera već pokazuje dokumenta.

Izvor: Kurir.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE