Republika.rs Republika.rs

JODŽIROVO PRVO JAVNO OBRAĆANJE NAKON SKANDALA RAZBESNELO JAVNOST! Influenser blokirao društvene mreže, fanovi ga URNIŠU!

JODŽIROVO PRVO JAVNO OBRAĆANJE NAKON SKANDALA RAZBESNELO JAVNOST! Influenser blokirao društvene mreže, fanovi ga URNIŠU!

Foto: Republika.rs

Influenser Jodžir iz Crne Gore izazvao potpuni haos u Beogradu!

Crnogorski influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, nedavno je izazvao haos u Beogradu zbog problema sa policijom zbog nepropisnog parkiranja. Sve se odigralo u elitnom beogradskom naselju, gde je Jodžir parkirao svoj automobil nasred ulice i zatim otišao da ispija kafu sa prijateljima u obližnjem kafiću. Kada je komunalni policajac došao da ga upozori na nepropisno parkiranje, Jodžir se suprotstavio i nije želeo da pomeri vozilo, što je dovelo do intervencije policije.

Usled ovog događaja, možda je iznenađujuće da je Jodžir nedavno prisustvovao dodeli nagrada za influensere u Beogradu, gde je dobio priznanje za svoj rad. U svom govoru zahvalio se svojoj supruzi Ireni i izjavio da mu je ovo prva nagrada koju je dobio, naglašavajući zahvalnost prema svojoj ženi i savetujući kolege da budu kreativni i autentični.

- Verovali ili ne, meni je ovo prva nagrada. Nikada se nisam odazvao ovako nekom događaju. Treba da vam bude čast što sam došao - našalio se Jodžir.

- Čast mi je što sam dobio nagradu. Mojim kolegama bih poručio da budu kreativni i svoji. Niko od vas ne bi znao za mene, da nije moje žene - rekao je popularni influenser iz Crne Gore.

Jodžir je svojim prisustvom na ovoj dodeli izazvao pažnju javnosti, s obzirom na nedavni incident sa policijom, ali je u svom govoru iskazao zahvalnost i šaljivo primetio da je retko prisustvovao ovakvim događajima, te da bi njegove kolege trebalo da budu svoji i kreativni.

Podsećanja radi, Jodžir je parkirao svoj automobil nasred ulice, odbio da ga pomeri uprkos upozorenju policije, a zatim se vratio u lokal da nastavi sa ispijanjem pića, ignorirajući zahteve policije. Nakon što je situacija postala napeta, intervenisala je interventna jedinica, a snimak prekida u tom trenutku.

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE