SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Nakon incidenta sa srpskom policijom, Jodžir dobio prestižno priznanje u srpskoj prestonici "Treba da vam bude čast što sam došao"

Nakon incidenta sa srpskom policijom, Jodžir dobio prestižno priznanje u srpskoj prestonici "Treba da vam bude čast što sam došao"

Foto: SrbijaDanas.com

Veliki uspeh najpopularnijeg crnogorskog influensera.

Crnogorski influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, nedavno se našao u centru pažnje zbog incidenta sa policijom u Beogradu.

Naime, do problema je došlo zbog nepropisnog parkiranja u elitnom naselju glavnog grada Srbije. Radulović je navodno parkirao vozilo na neodgovarajućem mestu, a kada su policajci reagovali, situacija je eskalirala

Prema rečima očevidaca, Jodžir se ponašao bahato, što pripadnici policije nisu tolerisali. Snimak čitavog događaja pojavio se na kanalu "Novo mjuzik", gde se vidi rasprava između Radulovića i nadležnih organa.

Nakon ovog incidenta, Radulović je prisustvovao svečanoj dodeli nagrada za influensere, koja je održana u Beogradu. Prilikom preuzimanja nagrade, popularni Crnogorac se u svom govoru našalio i zahvalio posebno svojoj supruzi Ireni.

"Verovali ili ne, meni je ovo prva nagrada. Nikada se nisam odazvao ovakvom događaju. Treba da vam bude čast što sam došao", rekao je kroz smeh.

"Čast mi je što sam dobio nagradu. Mojim kolegama bih poručio da budu kreativni i svoji. Niko od vas ne bi znao za mene da nije moje žene", istakao je Jodžir, uputivši srdačnu zahvalnost svojoj supruzi.

Bez obzira na neugodnosti zbog parkiranja, Radulović je uspeo da osvoji simpatije publike svojim duhovitim govorom i nesvakidašnjim stavom.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE