Blic.rs Blic.rs

Folker (73) u Crnoj Gori izdaje LUKSUZNE APARTMANE, dolazilo mu pola estrade: "Saša Popović je bio glavni"

Folker (73) u Crnoj Gori izdaje LUKSUZNE APARTMANE, dolazilo mu pola estrade: "Saša Popović je bio glavni"

Foto: Blic.rs

Folker Miloš Bojanić (73) gotovo svako leto boravi u Crnoj Gori gde poseduje luksuznu vilu sa 12 apartmana koje tokom sezone izdaje turistima.

Kako je Bojanić svojevremeno istakao, leti uglavnom dane provodi na svom čamcu, gde se opušta i peca, a oko izdavanja mu pomaže supruga Branka.

- Branka je zadužena za administraciju, marketing, dogovore, žena je za sve. Kad je o samom kontaktu s gostima reč, ja sam tu da ljudi vide da sam normalan čovek, da ja pripadam njima i oni meni. Branka me je skroz rasteretila. Moje je da ih ugostim, da popijemo piće, napravimo neku žurkicu, da otpevam nešto. Stvarno se trudim da ugodim mojim gostima. I godinama sve to ide super.

U vili ugostio i kolege

Veliki broj njegovih kolega letovao je upravo u njegovim apartmanima. Sada je otkrio kako je izgledalo druženje sa njima.

- Nedostaje i meni i njima. Mnogo je vremena prošlo, promenilo se vreme, deca su nam porasla. To su bila ludila. Ja sam tada računao, ispred kuće vozni park koji je bio, pa to je bilo preko 700.000 evra, ako bi se gledalo kako je danas. Tu su bili parkiranu "lamborgini", dva "ferarija", BMW, "mercedesi"... Ludilo je bilo. Sjajno smo se družili, jeli, uživali, svako je imao nešto za šta je bio zadužen, da tako kažem.

- Saša Popović je bio glavni. Kad bi njega svet znao kakvog ga mi poznajemo! Od ranog jutra je imao osmeh na licu, kez od uva do uva. On je prvi dolazio kod mene, otvarao sezonu, i poslednji odlazio. Imao je svoje mesto na plaži. Sjajan je.

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE