Blic.rs Blic.rs

Deniz Dejm nakon što je deportovana iz Amerike tvrdi da je bila INTIMNA SA OVIM PEVAČEM: "Imam dokaze"

Deniz Dejm nakon što je deportovana iz Amerike tvrdi da je bila INTIMNA SA OVIM PEVAČEM: "Imam dokaze"

Foto: Blic.rs

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm nedavno je deportovana iz Amerike, a sada je šokirala u emisiji tvrdnjama da je bila intimna sa poznatim pevačem.

Naime, starleta je iznela tvrdnje da je bila intimna sa pevačem Džordžijem. Ona je te tvrdnje iznela u emisiji na Red TV.

- Ja imam dokaze za to, evo sada ću da vam pokažem, nakon tiktokera Vaj Vaja, ja sam bila i sa Džordžijem - tvrdi kontroverzna Deniz Dej.

Deportovana iz Amerike

Inače, Deniz Dejm je nedavno bila deportovala iz Amerike.

- Osećam se katastrofalno, policajac mi je sve vreme govorio da sam prostitutka, i stalno ponavljao da je prostitucija zabranjena u USA. Bilo je jezivo, u Ameriku sam se uputila jer tamo imam sajber švalera i tamo živi. To je trebalo da bude naše prvo upoznavanje, pa se sada nalazim u krugu porodice koja mi je pomogla da prođem kroz taj fijasko, rekla je kontroverzna bivša učesnica "Zadruge".

Policija je zaustavila na aerodromu

Podsetimo, Deniz Dejm se oglasila na Instagramu gde je otkrila da je deportovana. Kako je navela u svom obraćanju na Instagramu ona je navodno deportovana jer je policija pronašla njen profil na sajtu za odrasle na kom prodaje intimni sadržaj.

već na aerodromu policija je zaustavila starletu kako bi, kako objašnjava, izvršili rutinsku kontrolu, ali se sve završilo privođenjem i deportovanjem.

- Adio Amerika za mene. Našli su moj profil na sajtu za odrasle i neće da me puste - rekla je kroz suze starleta.

- Pronašli su moj telefon, moj profil i poruke tamo. Mislili su da sam došla da bih radila na crno i to je to za mene. Sada moram nazad - rekla je Deniz, pa otkrila da ju je policija privela i da je noć pre povratka kući provela u stanici.

- Bila sam u pritvoru preko noći, rekli su mi: "Gospođo, nije Amerika za Vas".

"Ja bez 300 evra ne ustajem iz kreveta"

Bivša zadrugarka je jednom prilikom gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je otkrila da zarađuje ogroman novac od prodaje golih fotografija.

- Ja bez 300 evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i sajta za odrasle. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu - istakla je tad.

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE