SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Da li je konačno naišla ONA prava? Vladimir Tomović uhvaćen sa nepoznatom devojkom u centru Beograda - EVO šta su radili (FOTO)

Da li je konačno naišla ONA prava? Vladimir Tomović uhvaćen sa nepoznatom devojkom u centru Beograda - EVO šta su radili (FOTO)

Foto: SrbijaDanas.com

Iako je nedavno govorio kako nema sreće u ljubavi izgleda da je tome došao kraj.

Vladimir Tomović, nekadašnja zvezda rijaliti programa, u poslednje vreme se povukao iz medijskog života i posvetio porodičnom biznisu, kao i pravoslavnoj veri. Uprkos ovoj promjeni, jedna stvar ostaje nepromenjena - Tomović i dalje nema previše sreće kada su ljubavne veze u pitanju. Iako godinama najavljuje da će se oženiti i skrasiti, njegov emotivni život se ne odvija po planu. U poslednjem intervjuu otvoreno je govorio o tome kako mu je danas najvažnija osobina koju traži u devojci - iskrenost, ali i da je to postala retka i dragocena vrednost.

Večeras je u jednom beogradskom kafiću ekipa portala "Srbija Danas" uhvatila Tomovića u društvu nepoznate devojke. Bivši zadrugar je bio vidno raspoložen, te nije skidao osmeh sa lica. Slično raspoloženje delila je i devojka koja je sedela pored njega. Oni su sedeli i uživali u ispijanju pića i društvu koje je oboma, kao što se da primetiti, prijalo.

Ko je devojka sa kojom Tomović provodi ovo prijatno veče još uvek nije poznato, kao i to da li je u ljubavnom životu nekadašnjeg rijaliti učesnika konačno došlo do promene.

Podsetimo, Tomović je nedavno podelio i svoje frustracije vezane za neiskrenost s kojom se suočava u vezama. Prema njegovim rečima, upravo su laži i manipulacije razlog zbog kog mu se ne da sa devojkama. S obzirom na to da visoko vrednuje iskrenost, suočio se s razočaranjem koje je proizašlo iz prevelikih očekivanja i naivnog poverenja u devojke koje je poznavao samo pre Instagrama. Kada ih je upoznao, izgledale su skroz drugačije.

- E đavo vas poneo isfotošopirane. Kao da vas uživo videti nećemo ne videle se. "Ćao, ja sam ona što mi lajkuješ slike..." Koja more ona sto ti lajkujem slike? Ta i ta... Sedam gromova me pogodilo pravo u ruku gde ti ikad lajk ostavih - napisao je Vladimir Tomović na Instagramu pre nekog vremena.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE