Blic.rs Blic.rs

POBEDNICA "ELITE" OVAKVA ŠETA GRADOM POSLE OPERACIJE NOSA Ne smeta joj što proces oporavka još traje, pa skita i ne skida osmeh (FOTO)

POBEDNICA "ELITE" OVAKVA ŠETA GRADOM POSLE OPERACIJE NOSA Ne smeta joj što proces oporavka još traje, pa skita i ne skida osmeh (FOTO)

Foto: Blic.rs

Anita Stanojlović, pobednica rijalitija "Elita 7", donela je odluku da, nakon raskida sa Anđelom Rankovićem, koriguje svoje lice.

Prešla je u crvenokose, čime je simbolizovala novi početak, a onda se odlučila za estetsku operaciju nosa.

Ova odluka izazvala je veliku pažnju medija, koji su sa nestrpljenjem čekali ispred privatne klinike u Beogradu gde je podvrgnuta zahvatu.

Anita je sad pokazala da šeta gradom sa zavojem preko nosa, pa je jasno da je nestrpljiva da vidi rezultate, a da proces oporavka još traje.

Car joj poručivao: "Izdrži, ljubim te u nos"

Inače, nekadašnji rijaliti učesnik Filip Car se oglasio povodom Anitine operacije.

Bivši cimeri uputili su jedno drugom poruke putem Instagrama, i to javno, pa su postali glavna tema na mrežama.

Najpre se oglasio Car, koji je na jednoj objavi napisao komentar:

- Velika podrška za tebe Anita! Izdrži, molim te, ljubim te u nos. Pozdravi Aranđela, neka isto izdrži - glasila je Filipova poruka uz emotikon crvenog srca.

- Ja ovim putem pozdravljam Aleksandru i Leonu i poželeću im da izdrže, jer nije lako sa takvom "legendom" imati dete - poručila je Anita Caru uz sličan emotikon, spomenuvši njegovu ćerku i Aleks Nikolić.

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE