SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Milica otkrila detalje Terzinog ugovora: Ova stavka se nalazi u dokumentu koji je potpisao - svake nedelje na kapiji dobija posebnu isporuku

Milica otkrila detalje Terzinog ugovora: Ova stavka se nalazi u dokumentu koji je potpisao - svake nedelje na kapiji dobija posebnu isporuku

Foto: SrbijaDanas.com

Rešila da raskrinka bivšeg verenika.

Odnos Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević je jedna od glavnih tema u Beloj kući. Terza je ostavio trudnu Milicu Veličković i upustio se u vezu sa Sofijom. Potom je počeo da iznosi prljav veš iz odnosa sa Milicom i da je blati. Međutim, kada mu je Sofija rekla da je grize savest zbog ove veze i kada je posumnjao da joj se dopada neki drugi muškarac u rijalitiju, onda je odlučio da raskine sa njom i da se javno izvini Milici.

Ovaj raskid nije dugo trajao, pas u se Sofija i Terza ponovo pomirili. Milica je sve vreme aktivna na Tiktoku i na toj platformi iznosi mišljenje o dešavanjima u rijalitiju. Veličkovićeva je u lajv uključenju sa bivšim zadrugarom, Nemanjom Gačićem, komentarisala odakle Sofija i Terza imaju novac za hranu u rijaltiiju kada su oboje pušači. Milica je otkrila detalje Terzinog ugovora i da on cigarete ne kupuje od budžeta koji dobija od vođe, već da ih po ugovoru dobija na kapiji.

- Ako smo ti i ja u budžetu i oboje pušimo pljuge, znamo da onda nemamo ništa od hrane, ako ne dobijamo cigare na kapiji. Nerealno mi je, a ne mogu da skontam da li on dobija cigare - rekla je Milica.

- Ti bi to trebalo da znaš - rekao je Gačić.

- On je rekao da u ugovoru ima, ali ja ne vidim da on puši neke cigare osim (marka određenih cigareta) - rekla je Milica.

- Ne znam, pa možda dobija te - rekao je Nemanja.

- Ne dobija on cigare, pričao je - pročitala je Milica jednu od poruka koju je dobila.

- Ja stvarno ne znam kako ne dobija - rekla je Veličkovićeva.

- Je l' on tražio u ugovoru? - pitao je Nemanja.

- Da, bre - otkrila je Milica.

- Koga je on sinoć tražio na kapiji? - pitao je Gačić.

- Mislim nekoga da popriča - rekla je Milica, a onda je nastavila da čita poruke koje joj pristižu:

- Delićka dobija cigare. Dobija on, ali ne i ona (Sofija), pa kupuju. Rekao je da je zaboravio da traži u ugovoru - pročitala je Milica poruke, a onda je prokomentarisala:

- Nemoguće, on je meni rekao da ima cigare u ugovoru - otkrila je Milica.

- Ko zna šta je on tebi rekao - prokomentarisao je Gačić.

- Kažu da je na kapiji tražio pishijatra i tablete za spavanje. Kažu da ona kupuje 12 pakli cigareta. Nešto petlja oko tih cigara kao dogovorio ih je, a onda je odustao - pročitala je Milica poruke koje su joj pristigle.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE