SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Zorica Marković obelodanila namere Anđele Đuričić, dotakla se i Gastoza: "Nije ona za njega, namazana je, Gale ne igra igru"

Zorica Marković obelodanila namere Anđele Đuričić, dotakla se i Gastoza: "Nije ona za njega, namazana je, Gale ne igra igru"

Foto: SrbijaDanas.com

Pevačica je uverena da je Nenad iskren.

U novoj emisiji "Pitam za druga" na Red TV , voditelj Joca Novinar uključio je Zoricu Marković putem video poziva, te je ona prokomentarisala odnos Nenada Marinkovića Gastoza i Anđele Đuričić.

Zorica je, kao i uvek, bila iskrena i po pitanju ovog odnosa.

- Dobro sam sa Galetom godinama, on nikom nikad nije loše uradio. Vrlo je duhovit i zabavan i privatno, mislim da mu je "Elita" bila pravi korak. Ja sam s njom imala mnogo ružnih momenata - rekla je pevačica.

Na pitanje da li je ona devojka za Gastoza, Zorica je odgovorila:

- Ne, ona nije za njega nikako. Mislim da će on to uvideti brzo, počeo je da odustaje. On je vrlo inteligentan, ne igra igru. Možda ona hoće da se pere i imati pravo na to, ali teško. Neće oni brzo završiti ispod pokrivača, namazana je ona - izjavila je pevačica.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

HA HA HA

Pre 1 sat

ZOKO MRZIS JE RADI ANE PREVARANTA ANDZELA SE NEFOLIRA ONA SE PLASI KOGA ZMIJA UJEDE I GUSTERA SE PLASI VIDI SE EMOCIJE KOD NJE ALI NEMOZE DA SE OTPUSTI

???

Pre 1 sat

sve što si izjavila Zorice o Andjeli sve je tačno.

NE PROPUSTITE