SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Ne podržavam brata što to radi, ne zna šta priča, o biološkom ocu ne želim da govorim" , oglasio se po prvi put brat Nenada Ćubića

"Ne podržavam brata što to radi, ne zna šta priča, o biološkom ocu ne želim da govorim" , oglasio se po prvi put brat Nenada Ćubića

Foto: SrbijaDanas.com

Čitava javnost bruji o životnoj priči takmičara "Elite", koji je nedavno odlučio sve da iznese pred milionima gledalaca.

Posle ispovesti Gorana Pavlovića, koji tvrdi da je biološki otac Nenada Ćubića Ćube, oglasio se i stariji brat Stefan Ćubić. Njegova ispovest za "Pink" podigla je ogromnu prašinu u javnosti, a mnogi se slažu da mladi takmičar previše liči na oca.

Na prvi pogled njih dvojica veoma liče, preciznom DNK analizom biće utvrđeno da li je Goran zaista Nenadov otac. DNK uzorak je prvo uzet Pavloviću, a noćas, uoči početka emisije "Pitanja gledalaca" i Ćubi. Rezultati bi trebalo da budu gotovi za nekoliko dana. Čitavu situaciju je pratio Nenadov rođeni brat, kao i njihova majka Ljuba, koja ih je usvojila kada su bili mali.

- Video sam to... Ja imam samo mog brata i majku. Nisam oduševljen pričom oca, a i ne interesuje me, mislim da je manipulator - izjavio je Stefan.

Njegov stariji brat nije saglasan sa Nenadovom odlukom da otkrije ko mu je biološki otac.

- Majki je teško i ne podržavam brata što to radi. On je sad tamo pogubljen i ne zna ni on šta priča i šta radi, a biološki otac je pokušao da stupi sa mnom u kontakt, ali ja to ne želim, niti bih to ikad uradio, zato što imam svoje roditelje koji su mi život dali i njima sam zahvalan do kraja života, a njega ne bih ni pogledao - dodao je Stefan Ćubić za Pink.rs.

Podsetimo se, mladi takmičar je noćas priznao da se plaši reakcija brata i majke.

- Teško mi je... Ne znam kako će oni da reaguju. Majko, nikada te neću ostaviti, uvek ću biti uz tebe, sve ovo radim zbog sebe, ali nikada nju neću ostaviti. Da me ovaj čovek zove da se vratim, nikada se neću vratiti - kazao je Nenad.

Detaljnu ispovest Ćubićevog oca možete pogledati u videu.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE