PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Oglasio se Terzin brat nakon što su isplivale poruke u kojima traži novac od trudne Milice Veličković! "Bez mog odobrenja je kamatašu dao moj broj!"

Oglasio se Terzin brat nakon što su isplivale poruke u kojima traži novac od trudne Milice Veličković! "Bez mog odobrenja je kamatašu dao moj broj!"

Foto: PulsOnline.rs

Nakon što je nekadašnja elitarka Milica Veličković objavila prepisku sa Milošem Terzićem, bratom njenog bivšeg emotivnog partnera Borislava Terzića Terze, u kojoj joj on navodno traži novac za dugove svog brata, oglasio se i on sam.

- Nemam nikakav komentar - kratko je poručio Miloš.

- Danas nakon mesec dana od svega ovoga što se dešava me nazvao Terzin brat, ološ takođe. Nije me zvao da vidi da li mi nešto treba, niti da vidi kako je moja beba, trudnoća sve ovo što prolazim na antidepresivima, ali me zvao da vratim Terzine dugove. Lično za te dugove ne znam niti me interesuju - rekla je, sa druge strane, Milica.

- Bez mog odobrenja je kamatašu dao moj broj da me zove i rekao da je Terzin novac kod mene i da ću ja to da rešim. Bez blama i srama nakon svega što mi je priredio njegov brat ja da mu vraćam dugove, trudna i ostavljena. Dodaću samo, pošto sam dosta štedela ološe, kada je sve ovo sa vernicom počelo da se dešava Terzin otac se hvalio na svom radnom mestu kako ima novu snajku i kako su se mene rešili, kako mu je sin top - dodala je Veličkovićeva.

- Naravno to je sve bilo dok nije krenulo da izlazi ništa o Sofijinom privatnom životu. Kada su ga na poslu pitali šta će ako ova ne bude valjala on je rekao rastavićemo i to - zaključila je nekadašnja elitarka.

Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza prevario je u rijalitiju "Zadruga 8 Elita" trudnu verenicu Milicu Veličković.

Mlica Veličković isticala je da je razočarana u Terzu, ali i njegovu porodicu koja joj, kako kaže, nije pružila podršku dok u poodmakloj trudnoći proživljava veliki stres.

Sada je Milica na svom Instagram nalogu podelila prepisku sa Terzinim bratom koji joj je tražio novac kako bi vratila dugove.

- Ja ću da vratim? Ma ko ti preti, s kojim stvarima, možete da ga duvate svi kolektivno što se mene tiče, i da mi je ostavio milion evra ostavio mi je jer se porađam za 2 meseca - rekla je Milica.

- E to je razlog zašto si tu gde jesi! Uživaj! - napisao je Terzin brat.

- Ma marš bre odroni bolesni bre lečite se - odgovorila je Milica.

- Brat njegov bolesnik, ako i on očekuje da ću da vraćam novac liku koji me je prevario trudnu, dok me oni nisu nijednom nazvali otkad se sve ovo dešava! Sa pretnjama da će mi oduzeti prazne kartice - poručila je Milica putem Instagrama.

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

🤣🤣🤣

Pre 2 sata

Bravooooo Milice lafice kraljice nasa pozzz.❤️❤️🫅🫅

NE PROPUSTITE