SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Trudna Milica se obrušila na majku Sofije Janićijević - ove reči prevarene Veličkovićeve će pamtiti doveka

Trudna Milica se obrušila na majku Sofije Janićijević - ove reči prevarene Veličkovićeve će pamtiti doveka

Foto: SrbijaDanas.com

Zabetonirala svojom izjavom.

Milica Veličković, bivša učesnica "Elite," gostovala je na RED TV-u gde je otvoreno progovorila o teškom periodu kroz koji prolazi nakon što ju je verenik Borislav Terzić Terza prevario pred očima javnosti. Terza je uplovio u vezu sa Sofijom Janićijević tokom trajanja rijalitija, što je za Milicu bilo izuzetno bolno, pogotovo jer je trenutno trudna. Bez ustručavanja, komentarisala je goruća dešavanja u "Eliti," čime je izazvala snažne reakcije među gledaocima.

Na kraju gostovanja, Milica je napravila neočekivan potez. U šokantnom završetku emisije, ona je javno uputila pozdrave Brankici Janićijević, majci Sofije Janićijević, čime je dodatno produbila tenzije.

- Pozdraviću Sofijinu mamu, da joj čestitam na vernici, da joj čestitam na tome kako je vaspitala ćerku i da joj poželim sve najbolje - u svom stilu poručila je Milica.

Inače, novinari sa portala Pink.rs pozvali su pre nekoliko dana Sofijinu majku Brankicu Janićijević, želeći da čuju kakva je njena reakcija povodom sinoćnog dešavanja.

Ona je izjavila da joj je zdravlje vidno narušeno zbog svega što joj je ćerka priredila, pa je morala da potraži hitnu medicinsku pomoć.

- U bolnici sam, doktori su mi rekli da će me najverovatnije zadržati. Ne želim da dajem nikakve izjave - to je sve što je Sofijina majka izjavila novinarima.

Sofijina sestra od tetke, Maja, takođe je odlučila da ne kometariše ništa vezano za nju, sve dok se "ne dozove pameti", kako je rekla.

- Nemojte da me zovete, ne želim više da dajem izjave. Ne želim uopšte da se oglašavam dok Sofija ne promeni svoje ponašanje - izjavila je Maja.

Ostaje nam da pažljivo pratimo buduća dešavanja u "Eliti", kao i da vidimo da li će njeni roditelji ipak spustiti loptu i pomiriti se sa Sofijom.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE