Republika.rs Republika.rs

"PETI PUT TI KAŽEM DA RASKIDAMO"! Terza i Sofija raskinuli pred kamerama rijalitija!

"PETI PUT TI KAŽEM DA RASKIDAMO"! Terza i Sofija raskinuli pred kamerama rijalitija!

Foto: Republika.rs

Ostavio je u direktnom prenosu!

U toku emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka je postavila pitanje za Borislava Terzića Terzu u vezi sa njegovim odnosom sa Sofijom. Terza je odgovorio da se situacija stalno menja, te da je malo popio te večeri, ali da nije lako. Međutim, ona je otkrila da postoji nešto sa Terzinim ponašanjem što je prepoznaje i navodi je na određene reakcije.

Terzino osećanje

Terza je istakao da je situacija te večeri bila drugačija, ali da je svestan da je Sofija njegovo blago. Ipak, on je naglasio da nema ništa od njihove veze i da ga je ona samo fizički privukla.

Sofijina strana priče

Sofija je iznela svoje viđenje situacije, ističući da je pokušala da razgovara sa Terzom o onome što joj smeta, ali da je on bio odsutan i imao haos. Ona je želela pauzu kako bi Terza malo iskulirao, jer joj je delovao previše depresivno. Na kraju, odlučila je da raskine sa Terzom, ističući da je ovo poslednji put.

- Terza da li kapiraš kakvo je blago Sofija, ta njena mirnoća kad si pijan kao letva, ta njena mirnoća i ton, a ti bi da je ostaviš i bežiš - glasilo je pitanje.

- Ovde se iz dana u dan stvari menjaju, kao što se i danas stvari menjaju. Tad sam malo popio, nije mi lako iskreno. Naravno da bi bilo loše po mene da sam otišao, danas se promenila situacija i videćemo šta će da bude. Smirena je i normalna devojka - rekao je Terza.

- Postoji nešto sa moje strane što je jako i prepoznam kad kako da reagujem. Nije ni svestan da sam ja blago - rekla je Sofija.

- Nema ništa od ove veze, ona ga je samo fizički privukla. Nažalost došlo je na moje, rekao sam mu da će tek doći na moje - rekao je Ša.

- Najbolje je da se mi sklonimo jedno od drugog, ja sam ispao konj i budala. Ona kaže da sam ja negativan i da unosim neku negativu. Sad je razmislila, pa će da kaže šta njoj odgovara. Kakva crna pauza? - upitao je Terza.

- On mene ništa nije razumeo i nije mi dao da završim rečenicu, Ja sam prošle nedelje pričala sa njim šta mi smeta, on je i ovaj utorak imao haos. Ja sam htela pauzom da on malo iskulira, previše mi je depresivan - rekla je Sofija.

- Evo peti put ti kažem da raskidamo - rekao je Terza.

- Pa ovo ti je poslednji put - rekla je Sofija.

- Ćao, završili smo. Ja sam ispao najveći majmun. Nije iskrena - rekao je Terza.

- Mnogo je odsutan, ali mislim da je gleda kao malo vode na dlanu - rekao je Dača.

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE