SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Prelomio je - Gastozov otac dao konačnu reč o Anđelinoj i njegovoj vezi: Sin je najbitniji

Dao je svoju konačnu reč.

Prelomio je - Gastozov otac dao konačnu reč o Anđelinoj i njegovoj vezi: Sin je najbitniji

Foto: SrbijaDanas.com

Dao je svoju konačnu reč.

Od samog početka rijalitija "Elita 8", odnos između Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza prolazi kroz ozbiljne turbulencije. Iako je u početku Anđela ignorisala Gastoza, čini se da su se njeni osećaji prema njemu postepeno razvijali. Njihova veza je postajala sve dublja, ali i sve problematičnija, naročito poslednjih dana.

Glavni kamen spoticanja u njihovom odnosu postala je Ena Čolić, dugogodišnja prijateljica Nenada Marinkovića. Anđela je sve više ljubomorna zbog Gastozovog odnosa sa Enom, sumnjajući da postoji nešto više od prijateljstva između njih. Ove sumnje unose dodatnu napetost i nesigurnost u njihov već klimav odnos.

Naime njih dvoje su pre samo sat vremena prekinuli odnos, jer je Anđela ponovo napravila ljubomornu scenu i zamolila Gastoza da joj se više u životu ne obrati.

Povodom svađe koju su Đuričićeva i Marinković imali tokom ovog podneva oglasio se i Nenadov otac za Pink.rs.

- Igra bez granica. Ne zna se ko koga folira, ona nije zainteresovana za njega. On nju ne voli toliko koliko hoće da pokaže. Oni će da budu zajedno 3 dana, 2 će se posvađati, pa će tako u krug do kraja Elite 8. Nenad laže sam sebe - rekao je Đura otac Nenada Marinkovića Gastoza.

Podsećanja radi, Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz konačno su uspeli da stabilizuju svoju vezu, ali mir nije potrajao dugo. Već tog popodneva došlo je do burne svađe, a razlog je ponovo bio Gastozov odnos sa Enom Čolić, zbog koje je Anđela već ranije pokazivala ljubomoru.

Posle emisije "Pitanja gledalaca", Anđela je odlučno saopštila Gastozu da prekida svaki kontakt s njim. Razlog su, kako je navela, njegovi neprimereni odgovori u vezi sa drugim ženama u kući, što je dodatno poljuljalo njeno poverenje.

- Moram da ti objasnim neke stvari, šta meni smeta konkretno. Stalno me držiš i vučeš. Zamolila sam te milion puta da to ne radiš, to u meni budi ozbiljnu nervozu. Nema potrebe da me držiš tako jako. Stalno ti ponavljam - rekla je Anđela.

- Dobro ljubavi moja, izvini, izvini sunce moje - rekao je Gastoz.

- Ja doživljavam stalno da meni ili tebi dolaze pitanja za neku treću osobu koju ti braniš. Brani, radi šta hoćeš . Sad sam mrtva ozbiljna. Tvoj odgovor mi se nije dopao, uopšte nije na mestu.

- Jer nisam hteo da se povučem - rekao je Gastoz.

- Jel sam trebao da se povučem ili šta? - upitao je Gastoz.

- Da l ćeš da se povučeš ili nećeš ne znam. Nikada više da nisi došao na moj krevet, onaj džak uzmi. Ti i ja od ovog trenutka nemamo kontakt i ne zanimaš me. Uzmi svoj džak da ga ne bih ja uzimala, nemoj više da mi prilaziš. Uživaj sa svojim prijateljima, nemoj više da mi prilaziš. Skloni se od mene, nemoj da mi donosiš ni kafe, ni limunade, ni ništa. Dođi uzmi taj džak - rekla je Anđela.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE