SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Na koga se dereš majmune jedan?!" Isplivao šok snimak Dalile nakon otkaza na Red televiziji - kipti od besa, vrišti i vređa

"Na koga se dereš majmune jedan?!" Isplivao šok snimak Dalile nakon otkaza na Red televiziji - kipti od besa, vrišti i vređa

Foto: SrbijaDanas.com

Odlučila je da prekine tek započetu voditeljsku karijeru.

Dalila Dragojević se potpuno povukla iz javnosti i domaćih medija, a mnogi bi rekli da je to zbog toga što uživa u ljubavi sa dečkom iz Crne Gore, Markom, koji inače živi u Americi.

Dalila redovno putuje "preko bare" kako bi bila uz svog dragog, a zbog ove veze i čestih putovanja na drugi kontinent je u junu ove godine odlučila da da otkaz na mestu voditeljke Red televizije.

Kako je istakla, njoj je dozvoljeno da u Americi boravi čak šest meseci u kontinuitetu, te je naglasila da je niko toliko neće menjati, pa je otkaz bio jedina solucija u tom trenutku.

Ipak, Dalila ne odustaje od lajvova i igranja mečeva na TikToku, gde je nekada zarađivala ozbiljan novac. Poznato je da se Dragojevićeva druži sa popularnim tiktokerom i influenserom Stefanom Pavlovićem, poznatijim kao Cale. Njih dvoje redovno snimaju lajvove i igraju mečeve u kojima skupljaju "giftove", a isečak iz jednog ovih dana kruži društvenim mrežama jer je došlo do svojevrsnog sukoba među njima.

- Šta te briga kako se ja zahvaljujem?! - zaurlao je Cale na nju usred lajva.

- Šta se dereš? Šta se dereš majmune jedan onaj majmunski?! - povikala je šokirano Dalila.

- Šta se ti bečiš? - dodao je Cale.

- Kome se ti dereš? Jaoo, kako imaš sreće što nisam tamo, da dođem da ti izgazim tu periku i da je bacim, da je nikad više ne staviš.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE