SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Ovako izgleda Anita Stanojlović posle operacije: Napustila kliniku u zavojima, rezultati estetskog zahvata su već vidljivi (VIDEO)

Ovako izgleda Anita Stanojlović posle operacije: Napustila kliniku u zavojima, rezultati estetskog zahvata su već vidljivi (VIDEO)

Foto: SrbijaDanas.com

Pobednica "Elite 7" skinula zavoje.

Anita Stanojlović, pobednica rijalitija "Elita 7", posle raskida sa Anđelom Rankovićem odličila je da promeni lični opis. Najpre je iznenadila svoje fanove kada je prefarbala kosu u crveno, a sada je otišla i korak dalje.

Naime, ona je nedavno imala estetsku operaciju nosa.

Ova odluka izazvala je veliku pažnju javnosti, a svi su sa nestrpljenjem čekali ispred privatne klinike u Beogradu gde je podvrgnuta zahvatu.

Anita je konačno skinula zavoje, a ekipa portala "Pink.rs" usnimila je bivšu zadrugarku kako napušta kliniku.

Matorina bivša nikada nije krila da bi na sebi korigovala pojedine stvari, a po svemu sudeći krenula je u ostvarenje svojih snova. Najpre je promenila boju kose, a sada ima i novi nos.

Podsetimo, bivši rijaliti učesnik, koji je, očigledno, ostao u dobrim odnosima sa Anitom, nedavno se oglasio povodom njen operacije i pružio joj podršku.

- Velika podrška za tebe Anita! Izdrži, molim te, ljubim te u nos. Pozdravi Aranđela, neka isto izdrži - glasila je Filipova poruka uz emotikon crvenog srca.

- Ja ovim putem pozdravljam Aleksandru i Leonu i poželeću im da izdrže, jer nije lako sa takvom "legendom" imati dete - poručila je Anita Caru uz sličan emotikon.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE