SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Pored ovakvog oca i majke mučenice..." Kristijan prvi put progovorio o svom sinu, evo kojim poslom se bavi Lazar (28)

"Pored ovakvog oca i majke mučenice..." Kristijan prvi put progovorio o svom sinu, evo kojim poslom se bavi Lazar (28)

Foto: SrbijaDanas.com

Još jedna zanimljiva debata na "Farmi".

Ovog popodneva Kristijan Golubović je sa Nikolom Despotovićem vodio polemiku oko dece, te je tom prilikom istakao da bi želeo da se više poradi na naraštaju u našoj državi.

- Gleda me, gleda da li gledam. Stavi daljinski iznad koka kole...I kao stavi... Ja ga kao malo udarim po pelenama - kazao je Kristijan.

- Koliko ima on? - upitao je Nikola.

- Imam Kirila, imam i velikog (Lazara prim.aut.) on ima 28 godina. Sad se oženio. Ja sam deda preko setsre. Njen sin srednji ima 2 ćerke - izjavio je Kristijan.

- Jel povukao najstariji na tebe? - pitao je Nikola.

- On je fin dečko, duša od deteta. Kada ga vidiš odmah vidiš da je dobra duša. Pored oca ovakvog i majke mučenice da počne da se mangupira... Na šta to liči? Radi na minhenskom aerodromu, mnogo je pametan. On je nova generacija pametnih. Razmišlja... Prvo gajba, posao, svadba pa dete - rekao je Kristijan.

- Ja matora drtina pravim decu, što vi ne pravite. Mora obaveza da se napravi... Sistem kaže petoro dece... Ko napravi petoro dece 100.000 evra, imate besplatan plac, na selu, zabit.... ja bi tako uradio, je*eš ti to - kazao je Golubović.

- I ja bih tako - kazao je Nikola.

Detaljnije o ovom razgovoru možete pogledati u videu.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE