Blic.rs Blic.rs

"NE PITAJTE ME KAKO TO ZNAM" Kija Kockar progovorila o VARANJU, a evo šta je morala da PREKLINJE bivšeg muža Slobu Radanovića

"NE PITAJTE ME KAKO TO ZNAM" Kija Kockar progovorila o VARANJU, a evo šta je morala da PREKLINJE bivšeg muža Slobu Radanovića

Foto: Blic.rs

Nekadašnja pobednica "Zadruge" i voditeljka Kija Kockar i pevač Sloba Radanović razveli su se pre šest godina, a o njihovom odnosu se često priča u javnosti.

Sloba je Kiju prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga", o čemu je tad brujao region, dok je Kockareva u jednoj od svojih poslednjih objava na društvenim mrežama navela da to nije jedini put da je bila prevarena u emotivnim odnosima.

- Da li mislite da je prevara gora ukoliko vas partner vara sa istim polom? Ovo me jako zanima. Mislim, meni je prevara nekako klošarska stvar, ali toliko ljudi da ne mogu da idem okolo i osuđujem - podelila je jedna tviterašica, a na njenu objavu reagovala je Kija.

Kockareva je šokirala sve kada je napisala da je, po svemu sudeći, i sama bila u situaciji da je partner prevari sa istim polom, te je pozvala sve da joj veruju na reč ne želeći da iznosi detalje.

- Gora je. Ne pitajte me kako znam - poručila je ona i zaintrigirala mnoge.

Kija je, inače, nedavno otkrila šta je morala da preklinje Slobu, ne bi li se razveli.

- Morala sam da preklinjem da potpiše papire i da uplati crkvi doprinos, za razvod od mene. Jer on nije hteo da dođe! - napisala je tad na Tviteru.

"Slobi sam bila majka, a ne supruga"

- Ja ne bih rekla da je moj brak bio klasičan brak. Smatram da postoje moderne zajednice današnjice koje su malo drugačije. Prvo, ja nisam uzela prezime tadašnjeg supruga. Nisam bila ničija svojina i to sebi nikada ne bih dopustila - rekla je Kija u emisiji Sanje Marinković i dodala:

- Mogu reći da sam ja bila majka u tom odnosu. Sada je moje dete odraslo, sada sam ga i oženila.

- Slabo me posećuje, pustila sam ga da ide u svet! Sada imam druge neke hobije kojima se se posvetila - zaključila je Kija bila u svom stilu.

Sloba je, podsetimo, oženjen Jelenom Radanović, sa kojom je prošle godine dobio sina Damjana.

Radanović tvrdi: "Ništa loše nisam uradio u rijalitiju"

Radanović smatra da tokom učešća u gorepomenutom rijalitiju nije uradio ništa što je toliko loše, iako su ga mnogi osudili zbog varanja supruge.

- Ako je to jedino što imaju da spomenu, ja sam srećan, zadovoljan i ispunjen čovek. Ne smatram da sam tamo uopšte uradio nešto drastično loše. To je moj život i nisam nikog drugog ugrozio. Ja odlično znam kako je meni bilo i svoj privatni život, koji mnogi ne znaju, tako da sve to doživljavam kao vrlo pozitivno za mene - kazao je Radanović letos za "Kurir".

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE