Blic.rs Blic.rs

"ZBOG TIH PORUKA JE NASTAO PROBLEM IZMEĐU MAJE I MENE" Stanislav Krofak izneo sve u javnost: "Nikad nisam želeo da bude MAJKA MOJE DECE"

"ZBOG TIH PORUKA JE NASTAO PROBLEM IZMEĐU MAJE I MENE" Stanislav Krofak izneo sve u javnost: "Nikad nisam želeo da bude MAJKA MOJE DECE"

Foto: Blic.rs

Stanislav Krofak odlučio je da progovori o odnosu sa bivšom devojkom Majom Marinković.

Rijaliti učesnik ističe da ne želi pomirenje sa njom.

- Maja je završena priča, kao i Miona. Provodili smo mnogo vremena zajedno. Ja sam imao poverenja u nju, ona očigledno nije. Svako ima svoje gledište. Može biti to da nisam naišao na pravu ženu. Nikad nisam gledao na Maju kao na majku svoje dece, niti ženu s kojom bih imao budućnost. Maja je kao prijatelj super, ali u ljubavnom odnosu nije normalna, to i ona zna - rekao je Stanislav.

- Pamtim momente sa Majom, bilo je lepo i ja gledam da uvek bude lepo nekome sa mnom. Nema potrebe da joj se javim dok sam sada u Beogradu da pijemo kafu. Da je sretnem ovde negde, pozdravio bih je, ali da joj se ja sada javljam, to ne... Nema potrebe - dodao je on za "Pink".

- Maji sam bio veran. Možda sam preko posla imao kontakt sa nekim ženama ovako, ali da sam se sad dopisivao u nekom ljubavnom smislu, ne. Ja sam imao komunikaciju s jednim prijateljem o jednoj curi iz Crne Gore, ja mislim da je ona dobila informacije i poruke i zbog toga je nastao problem - istakao je on.

"Nismo hteli da pravimo cirkus"

On je nedavno za "Blic" spominjao Maju i izneo još detalja iz njihovog odnosa.

- Jednostavno smo završili u dogovoru. Neke stvari ni sa moje ni sa njene strane nisu štimale, nismo hteli da pravimo cirkus, završili smo vezu. Dok smo bili zajedno bilo je lepo i to je to. Ne čujemo se. Kada bih je sreo normalno bi smo se pozdravili, nemam ništa pritiv nje, nije mi ništa loše napravila - rekao je Stanislav tad, pa dodao:

- Nije došlo do prevare, jednostavno neke te situacije, neke sitnice koje meni nisu odgovorale, koje njoj nisu odgovarale, ja živim u Zagrebu, ona u Beogradu, to su dva grada koja nisu blizu. Već sam imao vezu na daljinu, jednostavno ne ide. Ja neću napustiti svoju kuću, trening, život, ona neće svoj, to bi u budućnosti samo praviti probleme.

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE