Sve vesti na temu: JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ

PulsOnline.rs

Prvo pojavljivanje Jovane misice u 2017. godini će vas ŠOKIRATI: "Donja vilica, podbradak, zubi, usta, liči na JAMI"

Pre 4 sata | Komentari (0)

Šira javnost upoznala je Jovanu Ljubisavljević, čuvenu misicu na osnovu učešća u Zadruzi 4 u čijem finalu je postigla veliki rezultat imajući u vidu da svoj imidž nije gradila na skandalima.

Alo.rs

ČEKAM DA ON ZASPI, PA TEK ONDA JA LEGNEM Jovana Ljubisavljević priznala kolko joj nedostaje Stefan, pa otkrila kako će mu pomoći!

19.09.2021 u 21:20h | Komentari (0)

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević nedavno je ispratila svoju jaču polovinu u "Zadrugu 5", otkrila je i kako je to uticalo na nju i vezu sa Stefanom Karićem.

PulsOnline.rs

Misicu savladale emocije - BRIZNULA U PLAČ PRED KAMERAMA zbog Stefana Karića!

19.09.2021 u 21:00h | Komentari (0)

Bivša zadrugarka J<strong>ovana Ljubisavljević </strong>nedavno je ispratila svoju jaču polovinu u "<strong>Zadrugu 5</strong>", a u novom izdanju emisije "<strong>Premijera - Vikend Specijal</strong>", misica otkriva kako je to uticalo na nju i vezu sa <strong>Stefanom Karićem</strong>.

SrbijaDanas.com

PROGOVORILA O MUKAMA KROZ KOJE PROLAZI! Jovana misica skrhana: "Jako mi je teško, ne mogu da spavam"

19.09.2021 u 20:35h | Komentari (2)

Jovana Ljubisavljević nedavno je ispratila svoju jaču polovinu u "Zadrugu 5", a u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", misica otkriva kako je to uticalo na nju i vezu sa Stefanom Karićem.

Pink.rs

'ČEKAM DA ON ZASPI, PA TEK ONDA JA LEGNEM!' Jovana Ljubisavljević otkrila da verno prati svaki Stefanov korak u 'Zadruzi 5', a onda su je savladale em

19.09.2021 u 20:35h | Komentari (0)

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević nedavno je ispratila svoju jaču polovinu u "Zadrugu 5", a u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", misica otkriva kako je to uticalo na nju i vezu sa Stefanom Karićem.

Kurir.rs

MISICA PUKLA PRED KAMERAMA: Jovana navija sat da gleda Karića, a onda se RASPLAKALA kad se setila ovoga

19.09.2021 u 20:17h | Komentari (0)

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević nedavno je ispratila svoju jaču polovinu u Zadrugu 5, a sad misica otkriva kako je to uticalo na nju i vezu sa Stefanom Karićem.Ona ...

Vesti

PLAN Karića! U dogovoru sa Jovanom hoće da SMUVA Anđelu!

19.09.2021 u 19:11h | Komentari (3)

Stefan Karić ušao je u Zadrugu i tom prilikom izjavio da je siguran da će ga Jovana čekati napolju deset meseci. Međutim, kako Star saznaje, misica i on imaju tajni plan, a to je da se Karić približi Anđeli Đuričić i sa njom stupi u otvoreni flert, nakon čega bi uveli u rijaliti i Jovanu.

SrbijaDanas.com

"KOSTI I KOŽA!" Jovana misica SMRŠALA OD TUGE?! Objavila novu sliku bez odeće i pokazala kako IZGLEDA! Svi u ŠOKU

17.09.2021 u 13:39h | Komentari (0)

Jovana Ljubisavljević objavila je niz novih fotografija na svom Instagram profilu, a mnogi su primetili da je misica drastično smršala otkako je Stefan ušao u "Zadrugu".

Republika.rs

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ SE PREPOLOVILA ZBOG TUGE ZA STEFANOM KARIĆEM: Javnost zabrinuta nakon šok fotke misice koja je osvanula na društvenim mrežama! (FOTO)

17.09.2021 u 09:02h | Komentari (2)

Jovana Ljubisavljević objavila je niz novih fotografija na svom Instagram profilu, a mnogi su primetili da je misica drastično smršala otkako je Stefan ušao u "Zadrugu".