Sve vesti na temu: MARIJA KULIĆ

Vesti

Bane Đokić otkrio: "Maja se kod mene VIĐALA s Janjušem"

Pre 4 sata | Komentari (0)

Bane Đokić učesnik "Zadruge 5", imao je turbulentnu prošlost. Najviše je ostao upamćen kada je kao menadžer Tanje Savić ogolio svu njenu intimu i izašao sa pričom da je muž maltretira. Oprobao se i u rijalitiju "Farma 6", ali ubrzo je izbačen. Pred sam ulazak u rijaliti, Bane je ekskluzivno za Svet raskrinkao sve zadrugare!

SrbijaDanas.com

OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU SINIŠA KULIĆ! Marija sve mršavija, a Željka sada čuva ovaj muškarac

20.09.2021 u 21:41h | Komentari (1)

Bivša zadrugarka i rijaliti zvezda Miljana Kulić napravila je pravi skandal, zbog čega je Veliki šef odlučio da je diskvalifikuje iz rijalitija "Zadruga 5", nakon čega je ona poslala otvoreno pismo čelnicima Pink televizije, u nadi da će joj pružiti samo još jednu šansu.

Alo.rs

EVO U KAKVOM JE STANJU SINIŠA KULIĆ Miljana ne vodi računa ni o njemu ni o Željku, čuva ih misteriozni muškarac!

20.09.2021 u 19:43h | Komentari (0)

Zadrugarka Miljana Kulić otišla je na jedan mini odmor sa roditeljima Marijom i Sinišom Kulić, a za naš portal izvor nam je ispričao kakav je prizor zatekao na plaži.

Republika.rs

OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU SINIŠA KULIĆ: Miljana ne vodi računa o detetu, čuva ga MISTERIOZNI muškarac! (FOTO)

20.09.2021 u 19:01h | Komentari (0)

Zadrugarka Miljana Kulić otišla je na jedan mini odmor sa roditeljima Marijom i Sinišom Kulić, a za naš portal izvor nam je ispričao kakav je prizor zatekao na plaži.

Republika.rs

MILJANA KULIĆ SE VRAĆA SVOJOJ KUĆI? Marija Kulić odlučila da oprosti svojoj ćerci sve grehove!

20.09.2021 u 15:37h | Komentari (0)

Miljana Kulić je poslednjom objavom, svima stavila do znanja da je odlučila da zakopa ratne sekire sa njenom majkom Marijom Kulić...

Informer.rs

SUOČILE SE! Kulićke završile na SUDU sa Saškom Karan! Pevačica ZBUNJENA: Gagi Đogani me je jurio sekirom da me UBIJE, nisam ga tužila!

18.09.2021 u 22:33h | Komentari (0)

Pevačica i učesnica mnogih rijalitija, Saška Karan,šokirala se kada je dobila poziv na sud. Naime, nju je tužila Marija Kulić zbog toga što je u novembru 2019. godine, Saška gađala pepeljarom i pretila joj ubistvom u "Zadruzi 3".

Kurir.rs

MILJANA I MARIJA KULIĆ NA SUDU SA SAŠKOM KARAN! Pevačica ŠOKIRANA: Gagi Đogani me je jurio sekirom da me UBIJE, nisam ga tužila!

18.09.2021 u 20:06h | Komentari (0)

Saška Karan bila je šokirana kada je na adresu dobila poziv na sud, zbog toga što je u novembru 2019. godine gađala Mariju Kulić pepeljarom i pretila joj ubistvom ...

SrbijaDanas.com

SAŠKA KARAN NA SUDU ZBOG POKUŠAJA UBISTVA MILJANE KULIĆ: Predat snimak kao dokaz! SVE ČUJE na videu

18.09.2021 u 19:57h | Komentari (1)

Saška Karan bila je šokirana kada je na adresu dobila poziv na sud, zbog toga što je u novembru 2019. godine gađala Mariju Kulić pepeljarom i pretila joj ubistvom u "Zadruzi 3". Suđenje je bilo prošle nedelje u Palati pravde, ali se Marija Kulić nije pojavila iako je ona tužila Karanku!

Alo.rs

RAT SE NASTAVLJA I NAKON RIJALITIJA! Saška Karan na suđenju zbog pretnji ubistvom!

18.09.2021 u 14:36h | Komentari (1)

Saška Karan bila je šokirana kada je na adresu dobila poziv na sud, zbog toga što je u novembru 2019. godine gađala Mariju Kulić pepeljarom i pretila joj ubistvom u Zadruzi 3. Suđenje je bilo prošle nedelje u Palati pravde, ali se Marija Kulić nije pojavila iako je ona tužila Karanku.

Republika.rs

SAŠKA KARAN NA SUĐENJU ZBOG POKUŠAJA UBISTVA MILJANE KULIĆ: Predat je i snimak kao dokaz na sudu, EVO ŠTA SE ČUJE NA VIDEO ZAPISU!

18.09.2021 u 08:54h | Komentari (0)

Saška Karan bila je šokirana kada je na adresu dobila poziv na sud, zbog toga što je u novembru 2019. godine gađala Mariju Kulić pepeljarom i pretila joj ubistvom u Zadruzi 3. Suđenje je bilo prošle nedelje u Palati pravde, ali se Marija Kulić nije pojavila iako je ona tužila Karanku!