Sve vesti na temu: STEFAN KARIĆ

SrbijaDanas.com

"IMALA JE SREĆE, NIJE ZAVRŠILA KAO TIJANA JURIĆ" Viki se gušila u suzama tokom ispovesti "Ona je OSAKAĆENA"

Pre 12 sati | Komentari (0)

Protekle noći u toku emisije "Pretres nedelje" Viktorija Mitrović dovršila je svoju potresnu ispovest zbog koje je briznula u plač, a Stefan Karić je ustao i pružio joj podršku uputivši joj reči ohrabrenja.

SrbijaDanas.com

NISU SAMO MINU DELILI! Car i Mensur PODELILI I OVU TITULU! (VIDEO)

21.09.2021 u 01:30h | Komentari (0)

Voditelj Milan Milošević nalazi se u Beloj kući, a došlo je vreme da otrkrije ko je druga osoba, koja je izlasana kao najveće razočarenje, od strane publike, a imala je podjednako glasova kao Mensur Ajdarpašić.

SrbijaDanas.com

ZADRUGARI OPLELI PO MENSURU - IRMA ZAPENILA: "Oni su ista baza, LAŽNOG MORALA i predstavljanja"

20.09.2021 u 23:47h | Komentari (0)

Večeras se u Beloj kući održava emisija "Izbor potrčka", a Milan Milošević je otkrio i ko je izglasan za najveće razočarenje u rijalitiju.

Alo.rs

ČEKAM DA ON ZASPI, PA TEK ONDA JA LEGNEM Jovana Ljubisavljević priznala kolko joj nedostaje Stefan, pa otkrila kako će mu pomoći!

19.09.2021 u 21:20h | Komentari (0)

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević nedavno je ispratila svoju jaču polovinu u "Zadrugu 5", otkrila je i kako je to uticalo na nju i vezu sa Stefanom Karićem.

Pink.rs

PRIČA KOJA JE UZBURKALA CEO REGION! Viktoriju Mitrović je sa 12 godina SILOVAO SVEŠTENIK, a zadrugari ni sada ne mogu da se OPORAVE od jezivih detalja

19.09.2021 u 21:09h | Komentari (0)

Viktorija Mitrović sinoć je sa zadrugarima i gledaocima podelila svoju potresnu priču, koja je sve izbacila iz koloseka, a njeni cimeri nisu mogli da se oporave od toga ni dan posle. Stefan Karić nije želeo da komentariše tokom emisije, ali se danas slomio, pa priznao kako je sve uticalo na njega:

PulsOnline.rs

Misicu savladale emocije - BRIZNULA U PLAČ PRED KAMERAMA zbog Stefana Karića!

19.09.2021 u 21:00h | Komentari (0)

Bivša zadrugarka J<strong>ovana Ljubisavljević </strong>nedavno je ispratila svoju jaču polovinu u "<strong>Zadrugu 5</strong>", a u novom izdanju emisije "<strong>Premijera - Vikend Specijal</strong>", misica otkriva kako je to uticalo na nju i vezu sa <strong>Stefanom Karićem</strong>.

Pink.rs

'ČEKAM DA ON ZASPI, PA TEK ONDA JA LEGNEM!' Jovana Ljubisavljević otkrila da verno prati svaki Stefanov korak u 'Zadruzi 5', a onda su je savladale em

19.09.2021 u 20:35h | Komentari (0)

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević nedavno je ispratila svoju jaču polovinu u "Zadrugu 5", a u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", misica otkriva kako je to uticalo na nju i vezu sa Stefanom Karićem.

Kurir.rs

MISICA PUKLA PRED KAMERAMA: Jovana navija sat da gleda Karića, a onda se RASPLAKALA kad se setila ovoga

19.09.2021 u 20:17h | Komentari (0)

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević nedavno je ispratila svoju jaču polovinu u Zadrugu 5, a sad misica otkriva kako je to uticalo na nju i vezu sa Stefanom Karićem.Ona ...

Vesti

PLAN Karića! U dogovoru sa Jovanom hoće da SMUVA Anđelu!

19.09.2021 u 19:11h | Komentari (3)

Stefan Karić ušao je u Zadrugu i tom prilikom izjavio da je siguran da će ga Jovana čekati napolju deset meseci. Međutim, kako Star saznaje, misica i on imaju tajni plan, a to je da se Karić približi Anđeli Đuričić i sa njom stupi u otvoreni flert, nakon čega bi uveli u rijaliti i Jovanu.