Blic.rs Blic.rs

(FOTO) DAN PRED POČETAK "ELITE 8": Budući učesnici stižu u karantin, LIJU SUZE, Uroš Stanić ne skida osmeh

(FOTO) DAN PRED POČETAK "ELITE 8": Budući učesnici stižu u karantin, LIJU SUZE, Uroš Stanić ne skida osmeh

Foto: Blic.rs

Sutra počinje "Elita 8", a danas u karantin prostižu rijaliti učesnici koje ćemo u narednim mesecima gledati na Pinku.

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, na konferenciji za medije otkrio je zanimljive detalje o predstojećim sezonama popularnih rijaliti šou programa "Elita" i "Farma".

Ulazak u "Elitu" će trajati dva dana, a učesnici koji ispadnu imaju šansu za povratak kroz "Farmu", koja startuje krajem septembra.

- Zbog velikog broja učesnika koji će se ove sezone useliti u Belu kuću, ulazak će trajati dva dana, 7 i 8. septembra - izjavio je Mitrović. Dodao je i da će učesnici koji ispadnu iz "Elite" imati priliku da se kroz "Farmu" vrate u igru.

Među brojnim rijaliti učesnicima koji stižu u karantin se pojavio i svima poznati rijaliti učesnik Uroš Stanić. On nije skidao osmeh s lica, dok su pojedini plakali.

Vraćaju se i stari takmičari

Jedan od učesnika "Elite 8" biće i Mateja Matijević koji je već učestvovao u rijalitiju gde je važio za miljenika žena, prenosi "Pink".

Veruje se da će Maja Marinković ući u osmu sezonu rijalitija, a prošle sezone pričalo se da upravo ona, kao najveća zvezda, dobija 3.500 evra nedeljno.

Takođe, očekuje se da se i Jovana Tomić Matora vrati na imanje. Matora je navodno dobijala 2.500 evra nedeljno.

Pretpostavlja se da će u rijaliti u ove godine ući Marko Janjušević Janjuš upravo zbog visokog honorara koji će dobiti. A potvrđeno je da Aneli Ahmić ulazi u "Elitu".

Rijaliti učesnicima je strogo zabranjeno da govore o honorarima i ugovorima, oni ove navode nikada nisu mogli da potvrde, ali sudeći po načinu života koji žive nakon rijalitija, reklo bi se da više nego odlično zarađuju od "Zadruge".

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE