PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Morbidna prepiska Marije Kulić i Đedovića: "Siniša više nije sa nama, ali Bog ti se smilovao..."

Morbidna prepiska Marije Kulić i Đedovića: "Siniša više nije sa nama, ali Bog ti se smilovao..."

Foto: PulsOnline.rs

Nekadašnji elitar Marko Đedović je na društvenim mrežama podelio prepisku koju je vodio sa bivšom zadrugarkom Marijom Kulić nakon saznanja da je njena ćerka Miljana Kulić trudna.

Marko: "Makice, čestitam. Nek ti je sa srećom. Ovo je blagoslov. Podrži Miljanu. Podrška joj treba sada, a majka si joj. Najlakše je iživljavati se sada na njoj u stanju u kakvom je trenutno. I Seniša bi se radovao da je sa nama, ali Bog je veliki. Čestitam još jednom. Kuća ti pevala. Tvoj Đedko."

Marija: "Plašiš li se Boga, Marko? Neka ti je Bog u pomoći. Sve najbolje ti želim, da pronađeš mir."

Marko: "Makice, 21. vek je. Urade se testovi pre tri meseca i sve se sazna da li ima ili ne anomalija. Ja razumem da si zbog Siniše potresena jer nije sa nama više, ali, eto, Bog ti se smilovao, pa ti dao radost. Ne sekiraj se. Podrži je nekad. Majka si. Nisi je na ulici našla. Ja sam miran kao rahmetli (prim.aut. pokojni) Seniša. Ne sekiraj se. Ja se radujem i čestitam ti. Opet o strahu od Boga. Kako radimo tako nam daje i hvala mu."

Marko Đedović je pred kamerama portala 'PulsOnline.rs" otkrio mnoge detalje iz života o kojima do sada nije pričao.

U toku razgovora je priznao i da je kupio još jedan stan od honorara u Eliti.

- Ja imam dva stana. Imam svoj, a uzeo sam još jedan. Otkupio sam i pola kuća za moje roditelje. Majka moja će da vidi šta će sa tim novim stanom. Ne mešam se u to. Mami sam stan u kom je on odrasla otkupio od ostalih članova porodice, ovaj novi stan je za izdavanje. Emotivan sam i sam za taj stan dole, rastao sam dole uz babu i dedu. Vezan sam za Kosovo i Metohiju, pola svog života sam tamo proveo, polovinu u Čačku i Beogradu. To mi je bolna rana i sva lepa sećanja me vežu za period dole, iz Zvečana. Uvek se dole osetim kao dete - otkrio je Đedović, a onda je sa slašću prokomentarisao odnos Uroša Rajačića, Jelene Ilić i Ivana Marinkovića, ali i njegovo pomirenje sa Kulićima zbog malog Željka:

- To mi je najdraži blam Marinkovića. Morali su pred kraj Elite, nisu imali vremena pre. To mu je bilo kao karma za sve što je radio tokom sezone. To su mi najlepše dve nedelje boravka. Loš je građanin, čovek, blato, ološ, smrad. Ušao je sa pričom da niko od nas ne zna šta je ljubav, brak, da su svi fejk. Kad ono, on najviše fejk. Što se tiče pomirenja sa Kulićima. To je loše za dete, to je emotivna manipulacija i koriščenje deteta u medijske svrhe. On nema empatiju za decu. Bog zna šta je uzrok svega toga. Koristi Miljanu, sigurno će biti zajedno. Znam da je Miljana već par dana kod njega. Da nije bilo Uroša Rajačića, Ivan i Jelena ne bi završili priču, nikad se ne bi setio malog Željka. Hvala piratu što Željko ima oca - pričao je Đedović.

Imao je šta da kaže i o srednjovekovnoj "Farmi" koja počinje na Narodna Tv pod produkcijom televizije Pink.

- Ja imam informaciju da će ući tri jaka lika iz onih prošlih sezona. Ne spominju mi imena, umem da laprdam. To kreće krajem septembra.

Miljana Kulić u rijaliti programu "Zadruga 8 Elita" saznala je da je u drugom stanju, a ona čeka prvo dete sa partnerom Lazarom Čolićem Zolom.

Njena majka Marija Kulić pobesnela je nakon saznanja da joj je ćerka ponovo trudna, pa se oglasila za medije.

- U šoku sam. Ona nije normalna. Sud je dodelio meru lečenja na slobodi i ona mora da se javlja psihijatru jednom mesečno čak i kada je u rijalitiju. I Zola pije lekove narkomančina. Kada nema pare za drogu pije lekove - rekla je besna Marija.

Marija ističe da je Miljana tri puta do sada prekinula trudnoću.

- Miljana je tri puta do sada prekinula trudnoću i on to najbolje zna, ali baš ga briga. Njenu je učešće u rijalitiju važnije od Miljaninog života. Ovo mu je ulaz u rijaliti on je to namerno uradio.

- Znam tačno kada joj je napravio dete, letos kada su bili u hotelu u Beogradu. Ja sam je nedavno vodila da stavi spiralu i doktorka joj je rekla da dođe, ali Miljana je odbila i obećala mi je da neće više ostati trudna. I eto ti. Ona ima trombove, ne bi smela da ide na kiretažu, ali će morati.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE