Republika.rs Republika.rs

UČESNICI ELITE HITNO PRUŽENA LEKARSKA POMOĆ! Stanje joj se zakomplikovalo, doktori uleteli na imanje!

UČESNICI ELITE HITNO PRUŽENA LEKARSKA POMOĆ! Stanje joj se zakomplikovalo, doktori uleteli na imanje!

Foto: Republika.rs

Učesnica "Elite 8" imala operaciju pre ulaska u rijaliti.

Jedna od učesnica rijalitija "Elita 8", Jelena Ilić, privukla je pažnju javnosti svojim zahtevom zbog nedavne operacije ugradnje silikonskih grudi. Iako je produkcija prvobitno pristala na Jelenin zahtev da provede vreme u sobi za rehabilitaciju nakon operacije, sada se pojavio snimak razgovora između Jelene i Anđele Đuričić, u kojem otkriva da je njen doktor posetio vilu rijalitija.

Jelena je insistirala da provede određeno vreme u sobi za rehabilitaciju kako bi se oporavila nakon operacije ugradnje silikonskih grudi, a iako je to izazvalo različite reakcije među publikom, produkcija je pristala na Jelenin zahtev. Međutim, javnost je iznenađena saznanjem da je Jelenin hirurg posetio vilu rijalitija i dao uputstva o njenom oporavku.

Podsećanja radi, Uroš Rajačić je nedavno izazvao pravu buru svojim ponašanjem prema bivšoj devojci Jeleni Ilić. Naime, Uroš je javno pohvalio Jelenin izgled, a potom je zagrlio.

Međutim, ono što je iznenadilo sve prisutne jeste to što je prilikom zagrljaja Uroš opipao Jelenine nove silikonske grudi, koje je uradila neposredno pre početka nove sezone rijalitija. Ova situacija izazvala je mnogo komentara među učesnicima, ali i gledaocima, s obzirom da njihov odnos i sada intrigira javnost. Oni su aferu započeli u prethodnoj sezoni rijalitija, kada je Jelena još bila u braku sa Ivanom Marinkovićem.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE