Republika.rs Republika.rs

OTKRIVEN TAČUN DATUM ULASKA TRUDNE MILICE U ELITU 8! Zakazan MOMENTALNI obračun sa Terzom, stigla ZVANIČNA potvrda!

OTKRIVEN TAČUN DATUM ULASKA TRUDNE MILICE U ELITU 8! Zakazan MOMENTALNI obračun sa Terzom, stigla ZVANIČNA potvrda!

Foto: Republika.rs

Bivša učesnica rijalitija sve potvrdila!

Borislav Terzić Terza i njegova cimerka Sofija Janićijević privlače pažnju javnosti svojim bliskim odnosom u Beloj kući. Njihova prisnost izazvala je buru reakcija, a posebno je zaintrigirala Terzinu trudnu verenicu, Milicu Veličković, koja je odlučila da ga ostavi nakon što je primetila da on šalje srca Sofiji. Međutim, nakon ovog poteza, Milica je delimično promenila svoju odluku i izjavila da će zavisiti od Terzinog ponašanja kako će se dalje razvijati njihov odnos.

Naime, Milica je tokom lajva na društvenim mrežama komunicirala sa svojim pratiocima i otkrila tačan datum kada će ući u Belu kuću da obavi razgovor sa Terzom.

- Da li si videla klip kako Sofija priča Dači da je pokušao da je poljubi? - glasilo je pitanje koje je pročitala Milica.

- Videla sam klip. Od tog klipa sam počela da razmišljam. Ljudi morate da vidite taj klip, ona nigde ne spominje Terzu, niti bilo šta drugo, tako da molim vas - odgovorila je Veličkovićeva.

- Da li ćeš da uđeš kod njega za Novu godinu? - zanimalo je jednog njenog pratioca.

- Naravno da ću ući, iako mi se trenutno ne dopada. Ne sviđa mi se ni što on hvali Mionu tamo. Uopšte mi se ne sviđa njegovo ponašanje i učešće u rijalitiju za milion stvati, ali ono - rekla je Milica.

- Hoćete li se pomiriti? - glasilo je naredno pitanje.

- Nećemo. Što bismo se mi mirili? Ne mogu ja njega kao... On je opet bebin tata, videćemo - rekla je bivša zadrugarka.

- Šta ćeš mu napisati na rođendanskoj čestitki? - pitao je jedan pratilac.

- Polako ljudi, njemu je rođendan tek prvog novembra, videćemo šta će se desiti do tad. Meni se generalno ne dopada kako se ponaša sa svima. Niko mu odande neće biti prijatelj, a ova mala je jako kvarna i njena mama što je mislila da ću ja da se komentarišem sa njom... Sve sam ja to vrlo dobro skenirala. Podrška mi sve šalje i pratim situaciju. Ona što je mislila da će dobiti moj odgovor na prepisci, stvarno ne mogu da se blamiram tako sa nekim - rekla je Milica.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Safet Pružan Turbe 72283.B.i H

18.09.2024 u 22:21h

pozdravljam sve dobre ljude i žene.Safet Pružan B i H.

NE PROPUSTITE