SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Jovan Pejić zadrugarke pokušava da fascinira majkom: "Zlata je dala 5000 evra na bakšiš..." Spomenuo i Aleksandru Prijović

Slušaju i ne veruju.

Jovan Pejić zadrugarke pokušava da fascinira majkom: "Zlata je dala 5000 evra na bakšiš..." Spomenuo i Aleksandru Prijović

Foto: SrbijaDanas.com

Slušaju i ne veruju.

Jovan Pejić Peja, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, jedan je od učesnika "Elite 8". On je pre samo početka rijalitija u par navrata najavljivao svoje učešće, a tom prilikom je priznao da je spreman na sve.

Jovan u razgovorima sa lepim zadrugarkama uvek iskoristi priliku da spomene svoju majku Zlatu. Danas je otkrio Ivani Keneški da je Zlata Petrović dala 5000 evra bakšiša Aleksandri Prijović kada je pevala za njihovu krsnu slavu.

- Zamisli radiš tri dana, a spavaš sat vremena. I onda kad shvatiš to, onda treba da poštuješ to kad si mlad. Ja sam rekao šta bre keva, otpeva par pesama uzme preko 5000 evra, a ljudi se muče. Ustvari nije tako, žena ode i spava na aerodromu da ne bi platila hotel da ne troši pare. Onda uđe u prodavnicu i kupi stvari na akciji, a može da kupi šta god poželi, ali zato i ima. Da ne radi tako ne bi ni imala - rekao je Peja.

Podsetimo, malo ko zna da je pevačicin sin Jovan Pejić, jednom prilikom istakao da mu nikada nije smetalo što ga je majka dobila vantelesnom oplodnjom.

- Majka nije mogla da ostane u drugom stanju, otišla je na vantelesnu oplodnju, ja sam dete iz epruvete i ne stidim se toga. Nikada, ali zaista nikada to meni nije smetalo, a ni društvu oko mene - rekao je Jovan u jednoj emisiji.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE