Blic.rs Blic.rs

"TARIFA ZA NJIH DVOJICU TI JE BILA 500 EVRA" Poznata pevačica optuživala STANIJU DA UZIMA NOVAC ZA INTIMNE ODNOSE, a sad je opet proziva: "Ona je poznata po tverkovanju i zadnjici"

"TARIFA ZA NJIH DVOJICU TI JE BILA 500 EVRA" Poznata pevačica optuživala STANIJU DA UZIMA NOVAC ZA INTIMNE ODNOSE, a sad je opet proziva: "Ona je poznata po tverkovanju i zadnjici"

Foto: Blic.rs

Pevačica Maja Nikolić, gostovala je u jednoj emisiji gde je birala većeg rijaliti neprijatelja. Tom prilikom potkačila je Staniju Dobrojević, a Sašku Karan dizala u zvezde.

- Saška Karan je institucija što se tiče mozga, rijalitija i pranja mozga na ruke. Ozbiljino pametna žena. Sašku sam podržavala, ona ozbiljno bude u pravu. Bebi Dol nije prisutna i nije na času - poručila je Maja i dodala:

- Jelena je bolji rijaliti igrač. Marina Perazić je slatka i s*** simbol prošlih vremena. Zorica je ozbiljan lik, Miloš Bojanić zna da pere mozak - kaže pevačica i dodaje:

- Uvek Tamara Đurić, kakva Stanija. Volim ljude koji koriste mozak, Stanija je poznata po tverkovanju i zadnjici. Kad se spomene Stanija odmah se pomisli na zadnjicu - rekla je Maja u REDakciji.

"Tarifa za njih dvojicu ti je bila 500 evra"

Podsetimo, Maja i Stanija žestoko su ratovale tokom učešća u rijalitiju "Farma". Maja je Staniju tada optužila da je imala intimne odnose za novac sa njenim prijateljima za 500 evra.

- Ološu, prostitutko, bre, je*** se za 20 evra. Pa moj drug komandir lično mi je pričao da su on i njegov kolega platili da spavaš s njima. Tarifa za njih dvojicu ti je bila 500 evra. Sram te bilo - govorila je Nikolićeva Staniji na "Farmi", a onda joj je straleta uzvratila:

- Nikada me nećeš više nazivati, ni ti, ni bilo ko drugi, prostitutkom, a ovim što si sad rekla, ovom gnusnom laži, pozabaviće se moji advokati. I to odmah da pokrenu tužbu. Pa ti, ženo, pričaš meni da sam prostitutka, a tebe razvlače za 20 evra. Ti si prostitutka, bre! Imam i ja majku i brata, pa i oni ovo slušaju. Nećeš moći više da laješ, neću ti dozvoliti - iz sveg glasa je vikala tada starleta dok su ostali pokušali da je stišaju.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE