RedPortal.rs RedPortal.rs

TRUDNA Milica OSTAVILA TERZU! 💔😥🤯

TRUDNA Milica OSTAVILA TERZU! 💔😥🤯

Foto: RedPortal.rs

Terza posle samo dva dana počeo da šalje tajne signale Sofiji 🤔

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza saznali su će postati roditelji tokom Elite 7. Sada je Terza ušao u novu sezonu ovog najgledanijeg rijalitija, dok je Milica u odmakloj trudnoći, ali niko nije slutio da će se ubrzo dogoditi i to nakon nepunih 7 dana od početka Elite 8. 😲

Naime, prema pisanju Pink.rs Terza je već tokom prve dve noći davao signale ukućanki Sofiji Janićijević, tako što joj je poslao srce, potom kupio medeno srce tokom žurke i stavio joj do znanja da mu se dopada.

Usledilo je oglašavanje i javno ostavljanje:

- On je bruka i sramota, ja ga ostavljam. Rekla sam da neću trpeti nijednu jedinu grešku, ovo je već previše za mene. Posle tri dana je pokazao ko je i šta je, meni je još lakše - rekla je Milica, pa dodala:

- Desilo se da sam ustala jutros i da mi je podrška poslala snimak. Oni to prate, ja verovatno to ne bih ni videla. Nisam očekivala ovakve scene posle tri dana. Ako očekujem nešto očekujem za tri meseca kad ljudi zaborave gde su i šta imaju. Videla sam da se sakrio u mrtav ugao da bi poslao srce. Devojka da to nije rekla ja to ne bih ne videla. Ona je rekla mojoj drugarici Teodori Delić, koja na to nikako nije reagovala. Dobijam i druge klipove, kako su se naveli za Miss i Mistera - rekla je.

Kap koja je prelila čašu i dotukla Milicu je kada je videla da Terza Sofiji sprema doručak.

- Ma blam šta da kažem, dečko ni ne kapira šta radi i koliko me povređuje. Drago mi je da brine dal je ona jela, a ne beba i ja - poručila je Milica.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: RedPortal.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE