RedPortal.rs RedPortal.rs

ANITA: Žrtvovala sam se da bi moj sin živeo lagodno 💗

ANITA: Žrtvovala sam se da bi moj sin živeo lagodno 💗

Foto: RedPortal.rs

U emisiji Magazin In pobednica Elite 7 progovorila o majčinstvu 🥰

U današnjem izdanju emisije Magazin In voditeljka Sanja Marinković je ugostla učesnike koji su obeležili 7. sezonu rijalitija Elita Anitu Stanojlović, Anđela Rankovića, Aneli Ahmić, Marka Đedovića, kao i voditelja Milana Miloševića. 🤩

Voditeljka je imala pitanje za dve gošće, Aneli i Anitu: zbog čega se kaže da su žene danas motivisane, moćne, u čemu se pronalaze i koje ih osobine krase? 💪🏻

Aneli je otkrila da je nako završetka Elite bila na 100 strana, kako bi mogla da detetu posveti pažnju, te da se ona u svemu pronašla.

Anita se nadovezala na njen odgovor, te je rekla da ona smatra da je dovoljno sposobna i da sve može da postigne. Tu joj je podršku pružio i njen dečko Anđelo, koji je pokazao koliko se divi tome koliko je njegova devojka sposobna.

- Dovoljno je da kaže da je siguirna u sebe i da će sina da vaspita kako treba, vodi računa o njemu i gradi svoju karijeru.

Sanja ju je potom pitala da li ona smatra da je svoje majčinstvo žrtvovala vremenom provedenim u rijalitiju, na šta joj je Anita odgovorila:

- Žrtvovala sam zbog sina, da bi on imao. Ja sam zaradila dovoljno da on ima više od onoga što je normalno, da može da živi lagodno. Žrtvovala sam se više zbog njega nego zbog sebe.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: RedPortal.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE