SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Ovo je razlog zašto Miljana i Ivan nisu ispratili malog Željka u vrtić - Đedović ih raskrinkao: "Oboje su tog dana..."

Ovo je razlog zašto Miljana i Ivan nisu ispratili malog Željka u vrtić - Đedović ih raskrinkao: "Oboje su tog dana..."

Foto: SrbijaDanas.com

Marko skinuo masku sa njihovog odnosa.

Voditeljka Anastasija Buđić je u emisiji "Pitam za druga" ugostila Marka Đedovića. Bivši zadrugar je bez dlake na jeziku komentarisao odnos Ivana Marinkovića i Jelene Ilić Marinković, kao i Ivanov odnos sa Miljanom Kulić. On je optužio Miljanu i Ivana da su završavali svoje neke privatne obaveze i da zbog toga nisu ispratili njihovog sina Željka u predškolsko.

- Ivan je i dalje pokazivao emocije prema Jeleni, iako je Stefan Karić rekao da je dotakao dno - rekla je Anastasija.

- Slažem se u potpunosti, ono je teška blamaža. On koristi devojku koja vaginalnom manipulacijom pokušava da spreči da je ne vređa. Verujem mu da je bilo s*ksa, ali jadno je što je to pričao. Dogovorili su se da to ne pričaju, nego da imaju korektan odnos, uzmu pare i mirno žive zajedno - rekao je Marko.

- Ona je dosta vređala Ivana, čak je bila i nasilna malo - rekla je voditeljka.

- On je njoj pričao kako nikad neće imati dete, ispričao joj priču da ga je Miljana opljačkala, da mu je uzela pare za kocku. D*bili veruju u to sve, veruju da su se mama i tata pomirili zbog deteta - rekao je Đedović.

- Kako ti deluje to? - pitala je Anastasija.

- Miljanu ne krivim toliko, ona pokušava da opere tu svoju porodičnu priču. Negde mi je žao bude, a on to sve zna i zloupotrebljava Miljanu. To je nenormalno, da on priča da će baba i deda da umru, da će im se smejati sa spomenika. To je seljačka patetika, neću da komentarišem to pomirenje. Što dete nema sliku sa mamom i tatom ispred vrtića, ako su se zbog njega pomirili? Miljana je tad bila sa Zolom u stanu, a on je išao na lekarski pregled, koji može da se pomeri za 3-4 dana. Oboje su tog dana bili slobodni, ona je tad verovatno imala s*ks sa Zolom - kazao je Marko.

- Da li misliš da je Jelena volela Ivana? - upitala je voditeljka.

- Nije ga volela, to su beskrupulozni ljudi, koji su spremni na sve - rekao je Đedović.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE