Blic.rs Blic.rs

"ŽIVI U PODRUMU, ULAZI KROZ GARAŽU" Pogledajte gde danas stanuje Bebi Dol - rešetke na prozorima i spuštene roletne, a evo šta KOMŠIJE KAŽU O NJOJ

"ŽIVI U PODRUMU, ULAZI KROZ GARAŽU" Pogledajte gde danas stanuje Bebi Dol - rešetke na prozorima i spuštene roletne, a evo šta KOMŠIJE KAŽU O NJOJ

Foto: Blic.rs

Pop pevačicu Draganu Šarić, poznatiju kao Bebi Dol, javnost nije dugo videla.

Kako bismo saznali gde se Bebi Dol nalazi, nedavno smo se uputili na Vračar, na nekoliko adresa koje su bile poznate redakciji kao prebivalište pop pevačice.

Međutim, nakon promenjenih nekoliko lokacija, komšije tvrde da Bebi Dol posle nekoliko selidbi, živi u stanu koji se nalazi u podrumu, ali i da u dom ulazi kroz garažu.

- Nismo je dugo videli. Čini mi se da je poslednji put ovuda šetala pre dva meseca. Poslednje što znam je da živi u podrumu, a da ulazi kroz garažu - pričala je komšinica koja živi dve zgrade od Bebi Dol, dok komšija koji je šetao kuče tvrdi sledeće:

- Nekoliko puta sam je video dok je šetala sa momkom. Svađali su se. Nije bilo prijatno da tako nešto čujete dok ih gledate. Orila se ulica od njih dvoje. Nažalost, vidno je smršala. Potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovno je neprepoznatljiva - tvrdi komšija.

Sačekali smo nekoliko sati kako bismo uslikali i usnimili Bebi Dol, međutim od nje nema ni traga ni glasa, dok na njenom prozoru stoje rešetke i spuštene roletne.

"Promenila sam ime u Dana Todorović"

- Jednostavno odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objasnim zbog čega. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako - rekla je tada Bebi koja je jednom prilikom otkrila i kako je dobila svoje sada prepoznatljivo umetničko ime.

- Jedne noći kada je trebalo osmisliti omot za taj moj singl, došlo je to Bebi ime i Dol prezime. Mislila sam da tako mogu da sačuvam privatost. Ime je smislio, evo reći ću iako možda on ne bi voleo da se pominje u tom kontekstu, Srđan Šaper. Kao što sam ja smislila puno stvari za njega, tako je i on rešio ovaj problem. On je bio "kum" - otkrila je ona.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE