SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Bora pitao Sofiju da se POLJUBI s njim - takmičarka raskrinkala Terzu, posle ovoga više ništa neće biti isto

Bora pitao Sofiju da se POLJUBI s njim - takmičarka raskrinkala Terzu, posle ovoga više ništa neće biti isto

Foto: SrbijaDanas.com

Ovo mu Milica neće oprostiti.

"Elita 8" startovala je prošle nedelje, a u Beloj kući je već postala uzavrela atmosfera. Javile su se i prve simpatije među takmičarima. U tome su se izdvojili Borisav Terzić Terza koji ne prestaje da se udvara Sofiji Janićijević i pored toga što ga napolju gleda trudna verenica Milica Veličković.

Terza obasipa Sofiju pažnjom. Najpre joj je poslao srce posle žurke, kupio medeno srce, dao joj svoju jaknu kada joj je bilo hladno, a ovog jutra joj je priredio ugođaj za pamćenje.

Nakon što je Sofija doručkovala ono što joj je pripremio Terza, raskrinkala ga je kod drugih zadrugara. Takmičarka je otkrila šta ju je Bora pitao u jednom od razgovora koji su vodili.

Ja ga pitam: "Kako si psihički?", on meni kaže: "Dobro sam, a ti kako si psihički?", a znaš zašto sam ga pitala? Pitao me je da se poljubim s njim - rekla je Sofija cimerima.

Terza ni ne sluti šta ga čeka napolju i da je njegova verenica javno raskinula sa njim.

Podsetimo, Terza je pre par dana emotivno govorio o Milici:

- Danas je 14. danas je tačno godinu dana veze mene i Milice. Naša pesma je "Pod sjajom ružičastih zvezda". Ona će da se porodi u januaru, izađem, beba malo da ojača i svadba u oktobru. Znaš kakva je veridba bila... Sve omladina, društvo koje voli da peva i igra. Muzika uzela 1800 evra samo na bakšiš. Znaš kako je bilo, platio sam balone, razumeš... Mnogo je bilo dobro. Familija, novinara, super je bilo. Ništa niko nije jeo, sve su nam spakovali - izjavio je Terza tom prilikom.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE