Blic.rs Blic.rs

ODUSTALA OD "ELITE 8", PA OTKRILA PRAVI RAZLOG "Na lekarskom pregledu se otkrilo...", iznenadila sve: "Vreme je da KAŽEM ISTINU"

ODUSTALA OD "ELITE 8", PA OTKRILA PRAVI RAZLOG "Na lekarskom pregledu se otkrilo...", iznenadila sve: "Vreme je da KAŽEM ISTINU"

Foto: Blic.rs

Sterleta iz Slovenije Deniz Dejm pojavila se nedavno na sistematskom pregledu koji je bio obavezan za sve učesnike "Elite", pa se već neko vreme spominje kao učesnica aktuelne sezone.

Njeno pojavljivanje na lekarskom izazvalo je veliku pažnju, međutim, kada je počeo rijaliti - Deniz se nije uselila u Belu kuću.

Uoči samog otvaranja, koje je trajalo dve noći, Deniz je navela:

- Probudila sam se sa 74 propuštenih poziva i pun inboks pitanja. Neću učestvovati u "Eliti". Pričaću kada budem spremna. Hvala na podršci.

Ona je sad odgovarala na brojna pitanja koja su joj pratioci na Instagramu pisali, a većina njih ticala se upravo toga što nije ušla u rijaliti, zbog čega je Deniz odlučila da otkrije razlog.

"Nije sve bilo kako treba"

- Pošto je stvarno svako drugo pitanje da li ulazim u rijaliti, zašto ne ulazim... Trebalo bi sad da kažem istinu, vreme je. Neću ulaziti, ne, zato što na lekarskom nije bilo sve kako treba. Sad vam spremam nešto veće i bolje - istakla je na društvenim mrežama Deniz, koja odavno prodaje svoju intimu na jednom sajtu za odrasle.

Podsetimo, Deniz Dejm je nedavno priznala koliko godina je imao njen najstariji partner.

- 73 - navela je starleta i šokirala sve.

"Bez 300 evra ne ustajem iz kreveta"

Osim toga, bivša zadrugarka je jednom prilikom gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je otkrila da zarađuje ogroman novac od prodaje golih fotografija.

- Ja bez 300 evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i sajta za odrasle. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu - istakla je tad.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE