Alo.rs Alo.rs

JELENA BRUTALNO ŠUTIRA IVANA NOGOM U GLAVU! Pojavio se snimak stravične tuče u Eliti, a tu nije kraj užasima!

Jelena gotovo svakodnevno pravi haos sa Ivanom...

JELENA BRUTALNO ŠUTIRA IVANA NOGOM U GLAVU! Pojavio se snimak stravične tuče u Eliti, a tu nije kraj užasima!

Foto: Alo.rs

Sukobi između bivših partnera Jelene Marinković i Ivana gotovo su svakodnevni, a često dolazi i do fizičkih obračuna.

Tako je bilo i ovoga puta.

Brutalan verbalni, a potom i fizički sukob, desio se u dvorištu imanja, kada je, u jeku svađe i haosa, Jelena nasrnula na Ivana i žestoko ga izudarala.

Marinkovićka je bivšeg partnera udarala pesnicama u glavu, šutnula nogom u predelu lica, a potom nastavila da pravi haos sve dok nisu došli cimeri, a potom i obezbeđenje i razdvojili ih.

Snimak tuče završio je na jednoj stranici na Instagramu, a mnogi osuđuju ovakav vid njenog ponašanja, te smatraju da zaslužuje žestoku kaznu.

Jelena Marinković sve je prisnija sa cimerom Markom Zecom, a tome u prilog svedoči i njihov poslednji zajednički momenat.

Naime, Marko je jutros probudio Jelenu koja je spavala u rehabu.

Oni su zajedno otišli do Bele kuće, gde su pokupili stvari, a onda produžili u tolaet.

Ubrzo je i ona ušla da se kupa, a iako je bila u odvojenoj kabini, Marko nije mogao da odoli da ne gleda njeno golo telo.

Jelena Ilić Marinković nasrnula je na još uvek zakonitog supruga, Ivana Marinković.

Snimak jezive tuče postao je viralan na društvenim mrežama, a takmičari i gledaoci ostali su u čudu.

Nakon incidenta usledila je hitna reakcija pripadnika obezbeđenja, koji su ščepali učesnicu "Elite 8" i izveli je iz Bele kuće, a zatim i odluka Velikog šefa.

Međutim, tu se slučaj ne završava. Protiv Jelene Ilić podneta je tužba za nasilje u porodici.

- Jelena je prijavljena. Tužba će ići, po službenoj dužnosti, za nasilje u porodici - stoji u saopštenju na Ivanovom Instagram profilu.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Alo.rs

VAŠI KOMENTARI:

ICA

17.09.2024 u 23:58h

MITROVIĆI DJECU VAM JEBEM, ROD I POROD DA KURVA UDARA I MALTLETIRA PRIMJERA RADI VAŠEG NARKOMANA GASTOZA, VAŠEG MISTERA OD 160 CM. DEBELO PRASE KARIĆA, KURVETINE ANELI ILI KURČAVENDU BILA BI IZBAČENA. POŠTO TO RADI IVANU TO JE ZA NJU VELIKI PLUS OD VAS. IVAN VAM JEBO KURVU KĆERKU I KURVU MILICU ŠEFICU. PEDER ĐEDOVIĆ KOME ISPUNJAVATE ŽELJE DA ODOBRAVATE NASILJE NAD IVANOM VAM JEBO UBICU SINA ŠMRKA ŽEKSA I SVE VAŠE ŽIVE I MRTVE U MUŠKOM RODU DO DEVETOG KOLJENA. PEDOFIL MIĆO VAM JEBO MALOLJETNICE

mmm ZA MITROVICE !!!!

17.09.2024 u 15:26h

SVE KRIVI MITROVICI STO DOZVOLJAVAJU NASILJE !!!! JELENA DAVNO TREBALA BITI IZBACENA A NE SAMO KAZNJENA !!!! JOS SE JELENA SILI I NE DOLAZI NA SASTANKE , KAO PROTESTUJE DA BI JOJ SKINULI KAZNU !!! PA LJUDI MOJI GDE OVO POSTOJI ??? SAMO KOD MITROVICA !!!! STOP NASILJE MITROVICI !!! STOP NASILJE DOK NIJE KASNO , A ONDA CE TE DA PLATITE DEBELE PARE !!!!! A MOZDA I NECETE , VAS PIJANI SIN ZGAZI DEVOJKU I NI JEDAN DAN ZATVORA . VUK POJEO MAGARCA !!!!! TAKO CE BITI I SAD, RADITE STA HOCETE !!!!

PRAVDA

17.09.2024 u 13:16h

ZASTO BOLESNICU KOPASNICU NE POSALJETE NA LECENJE.ZASTO DOZVOLJAVATE DA ONAKE MORBIDNE RECI IZGOVARA IVANU I TUCE COVEKA.SMEKERI POKRENITE TUZBU.DOK NIJE KASNO.

NE PROPUSTITE