Alo.rs Alo.rs

UMORILA SAM SE, DOŠLO JE DO... Dušica Jakovljević konačno priznala zbog čega je dala otkaz na Pinku, ovo je prava istina!

Voditeljka je otkrila šta se to dešavalo iza kuliša sa Željkom i Milicom...

UMORILA SAM SE, DOŠLO JE DO... Dušica Jakovljević konačno priznala zbog čega je dala otkaz na Pinku, ovo je prava istina!

Foto: Alo.rs

Medijski moguli Milica i Željko Mitrović okupili su sinoć mnoge javne ličnosti na dodeli nagrada televizije Pink.

Među zvanicama se našla i voditeljka Dušica Jakovljević, koja se nedavno vratila na pomenutu televiziju, a sada se dotakla i te teme.

- Tu sam gde pripadam i gde mi je mesto, trebalo je vremena da mala Dušica odraste i shvati ko je. Ne osećam se kao da sam ikad otišla sa Pinka. Volim da kažem da je sasvim u redu da nekada dođe do nerazumevanja između članova porodice, da dođe do prekida kontakta. Ja sam se bila umorila, 25 godina sam na televiziji.. Važno je da me je porodica primila nazad i sve je došlo na svoje mesto. Ja sam uvek govorila kako sam se osećala, ja znam ko je moja porodica, a to je televizija "Pink" - rekla je Dušica, a onda se nadovezala na negativne komentare koje dobija:

- Na globalnom nivou kažu da 82 procenta komentara koji se napišu su negativni. Kroz to prolaze i najveće svetske zvezde, što ne bi komentarisali mene? Ljudi će uvek komentarisati dobro ili loše, čim se bave sa tobom znači da si im interesantan - rekla je ona za Blic.

- Vratim se ja tako u Beograd sa letovanja i zatekne me informacija da je neko nekako sa mog instagram profila uklonio moje radno mesto, zapravo moju kuću. Već su počele spekulacije da li sam ja još na Pinku ili ne. Dušmani, džaba se radujete, hvala onima koji brinu, ali evo me ispred moje kuće. Tek vam pripremamo razne novotarije, nisam išla da odmaram, nego da pripremam sve ono što vas čeka u novoj televizijskoj sezoni. Tu smo i ne razdvajamo se više - rekla je Dušica.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Alo.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE