Republika.rs Republika.rs

Žana poseduje prepiske Ivana Marinkovića i Jelene Ilić iz spoljnog sveta. Sigurna je da će u nekom trenutku da se pomire i opet ozvaniče vezu.

Žana poseduje prepiske Ivana Marinkovića i Jelene Ilić iz spoljnog sveta. Sigurna je da će u nekom trenutku da se pomire i opet ozvaniče vezu.

Foto: Republika.rs

Žana i te kako prati rijaliti i upućena je u sva dešavanja, a najviše je zabavlja odnos Ivana Marinkovića i Jelene koji trenutno iznose sav prljav veš. Bivša rijaliti učesnica iznela je u emisiji šta sve zna o ovom bivšem paru i koji je njihov plan da uzmu novac iz rijalitija. Kako kaže, Jelena i Ivan će se na kraju pomiriti jer su smislili celokupnu igru!

Žana je šokirana dešavanjima u Beloj kući, a najviše je zanima odnos Ivana Marinkovića i Jelene Ilić jer kako kaže, sve su uradili smišljeno da bi uzeli što veće pare. Smatra da se Jelena malo pogubila u planu koji su smislili, ali zna da će ad se desi pomirenje i da će na kraju opet biti zajedno. U emisiji "Minsko polje sa Sanjom" Žana se dotakla i drugih učesnika, a otkrila je i zašto ne veruje u ljubavni odnos između Aneli i Mateje.

"Ivan i Jelena imaju dogovor i sve su smislili. Možda su se malo sada zaneli u ovom iznošenju prljavog veša, ali će oni da se pomire na kraju, jer oni zaslužuju jedno drugo, isti su. Jelena je kao i Ivan ne može biti bolja, jer da sa takvim čovekom kojem vire žice iz vilice, budeš toliko godina u vezi, pa i u braku, ne možeš biti bolja od njega. Sve su oni lepo smislili, da uzmu pare. Zamisli ti kada je Ivan njoj slao poruke dok su bili napolju kako nema šta da jede i kako nema čak ni tolet papir. Čovek koji za sebe kaže da je najplaćeniji rijaliti igrač. Sramota! On je prokockao sve pare, a onda kukao Jeleni da mu da. I ona koja sa njim spušta loptu, te je impotentan, te su sada imali seks, ma suvišno je komentarisati bilo šta. Oni zaslužuju jedno drugo, bilo bi glupo da unište živote nekim drugim osobama, najbolje je da se pomire. To će i učiniti do kraja, oni će da se pomire u rijalitiju, kako bi zaradili koji dinar i verovatno će i shvatiti da su stvoreni jedno za drugo", kaže Žana i dodaje da joj se ne sviđa odnos između Aneli i Mateje:

"Ne znam, nisu oni jedno za drugo. Aneli i Janjuš su mi išli nekako, a on, Mateja, pa nije mi on za Aneli. Nisam ja sigurna da tu može da se razvije nešto više. Šta znam, tek je početak, ima svašta da se dešava", iskrena je Žana koja možda uđe u nekom trenutku.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

ICA

18.09.2024 u 22:09h

HOĆEŠ PREKO IVANA U ELITU JEBO TI IVAN SVE ŠTO TI HODA NA DVIJE NOGE I ŠTO ĆE TI PROHODATI. SAMO BI JOŠ TI TREBALA DA UĐEŠ. IMAMO KURVETINA ZA GLEDANJE DOVOLJNO, KURVU KURČAVENDA, SLAĐU PORŠELINU PROSTITUTKU, ANU SPASOJEVIĆ KURVU KOJA NE BIRA DAJ ŠTA DAŠ KURVU MILJANU. NOVE NEBI KOMENTARISA NEBI GREŠIO DUŠU VIDIĆEMO. KURVA PLASTIČNA RADMILA I KURVETINA VANJA PREKO PEDERA ČMARKA HOĆE DA UĐU U ELITU TAKO ŠTO IH JE POSAVJETOVAO DA PLJUJU PO IVANU. NAGUZIM IM MAME SVE TROMA.

NE PROPUSTITE