PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Obrt: Evo kad su zapravo Mika i Giba promenili pol!

Obrt: Evo kad su zapravo Mika i Giba promenili pol!

Foto: PulsOnline.rs

Elitar Giba Vasić promenio je pol i sada je Ana Nikolić. Ona je u rijaliti ušla sa svojim dečkom, a sada je otkrila detalje operacije promene pola.

- Pitanje za Anu Nikolić. Je l' si srećna što si promenila pol? Meni se ne sviđa ta tvoja promena - pročitao je pitanje voditelj Milan Milošević.

- Ne mora svako da se sviđa, bitno da sam ja srećna i voljena - odgovorila je Nikolićeva, koja je nekada bila Giba Vasić.

- Kad si se operisala? - pitao je Milošević.

- To je bilo sedmog decembra 2018. ili 2019. godine. Mediji su to saznali pre 2-3 godine, kad se moja sestra udala. To je bilo u Beogradu, platili smo sami operacije. Dobro se unovčio rijaliti - rekla je Ana.

- Tvoja mama je rekla da ste imale momke - rekao je Milan.

- Imale smo momke, ali kao žene. Nisam imala odnose, nisam se osećala kao ja. Stefan nije moj prvi dečko, imala sam dugu vezu od dve godine - kazala je Nikolićeva.

Nakon dve nedelje zabavljana Stefan Korda je otkrio da je Ana zapravo bila muško i da je promenila pol.

- Moj drugar je našao sliku i rekao mi: "Znaš li ti ko je Ana?". Kad mi je objasnio ja sam izgoreo. Spakovao sam kofere i izleteo iz kuće. Tad smo bili zajedno 15 dana. I ona me je zvala 100 puta, pita gde sam, što sam otišao - ispričao je Stefan.

- Čovek je samo pobegao. Brat mi dolazi i kaže što si isterala dečka, eno ga na stanici sa koferom. On već krenuo za Niš - istakla je Nikolićeva.

- Rekao sam joj pusti da me do ujutru da razmislim. Onda sam prelomio i rekao kud puklo nek puklo i vratio joj se - ispričao je on.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE