SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Sviđaš mi se kao ništa na svetu, idemo zajedno do smrti" Neviđena romantika u "Eliti 8", Mimas i Uroš ne mogu da sakriju ljubav

"Sviđaš mi se kao ništa na svetu, idemo zajedno do smrti" Neviđena romantika u "Eliti 8", Mimas i Uroš ne mogu da sakriju ljubav

Foto: SrbijaDanas.com

Mima zaboravila na Grujino postojanje.

Milana Šarac Mima i Nikola Grujić Gruja u "Elitu 8" ušli su kao ljubavni par i otkrili da godinama žive zajedno kao i da njihovu ljubav ništa neće poremetiti. Međutim, njihova ljubav nije dugo potrajala. Mimas nije mogla da obuzda svoje simpatije prema Urošu Rajačiću, a ubrzo su započeli i vezu.

Kako stvari stoje Uroš i Mimas svakog dana su sve zaljubljeniji, a ne stide se ni da pokažu svoja osećanja jedno prema drugome iako bi neko rekao da je prerano da se takve teške reči izgovaraju.

- Kakve ti to emocije imaš prema meni od juče do danas, šta se ovo dešava - pitao je Rajačić.

- Kako si bezobrazan, ne znam šta mi se desilo - rekla je Mimas.

- Znam, isto sve. Ja ne volim da iskazujem to, ne mogu da prevalim preko jezika da sam se zaljubio. Jeste tako, majke mi moje. Sviđaš mi se kao ništa na svetu - rekao je Rajačić.

- Ja samo tebe gledam - nasmejala se Mima.

- Ako me povrediš... Svađa se sa Ivanom, pa sutra sve super. Znaš kad bih ja prešla preko takvih uvreda? Da tebe nije bilo... - rekla je Milana.

- Ti me gledaš kao spasitelja, gruvaćemo do smrti - kazao je Rajačić.

- Iznerviram se kad nisi pored mene, onda ne mogu ni da se svađam - priznala je Mimas.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE