Pink.rs Pink.rs

Turbulentna noć: Ivan udelio Branki crveni karton, Mimas i Gruja objavili rat jedno drugom dok se Ivana nada trudnoći sa Rajačićem!

Turbulentna noć: Ivan udelio Branki crveni karton, Mimas i Gruja objavili rat jedno drugom dok se Ivana nada trudnoći sa Rajačićem!

Foto: Pink.rs

Ovo nikako niste smeli da propustite!

Četvrtak je rezervisan za emisiju "Gledanje snimaka". Upravo tim povodom voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću, kako bi učesnike Elite suočila sa istinom i onim što su pokušavali da sakriju tokom proteklih dana.

Turbulentna noć: Ivan udelio Branki crveni karton, Mimas i Gruja objavili rat jedno drugom dok se Ivana nada trudnoći sa Rajačićem!

Foto: Pink.rs

Takmičari "Elite" imali su priliku da pogledaju na prvom video klipu kako je izgledao flert i razmenjivanje nežnosti Ivana Marinkovića i Branke Knežević.

Miljana Kulić je dobrila reč, prilikom čega je istakla da je Ivana Marinković još uve slepo zaljubljen u Jelenu Ilić, nakon čega je dodala i da je Branka Knežević njegova prolazna stanica u životu.

Turbulentna noć: Ivan udelio Branki crveni karton, Mimas i Gruja objavili rat jedno drugom dok se Ivana nada trudnoći sa Rajačićem!

Foto: Pink.rs

Ivan Marinković žestoko je odbrusio Miljani Kulić nakon što ga je optužila da druženjem s Brankom Knežević tera inat Jeleni Ilić.

Ivan Marinković i Nikola Grujić tokom reklama razmenjivali su iskustva o situaciji kad ti Uroš Rajačić preotme partnerku.

Otkad su juče ozvaničili vezu, Uroš Rajačić i Milana Šarac Mima se ne odvajaju. On je iskoristio priliku da joj stavi do znanja da nije njegova prolazna faza uživotu.

Jelena Ilić žestoko je ponizila Ivana Marinkovića zbog njegovog odnosa sa Brankom Knežević.

Naredni klip prikazao je razgovor Marka Zeca i Jovana Pejića Peje o Teodori Delić.

Peja je prizao da se ranije čuo sa Tedorom, nakon čega je zaratio sa njenim momkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Stefan Karić dobio je reč da prokomentariše sukob Jovana Pejića Peje i Nenada Macanovića Bebice, koji je nastao nakon snimka na kom je Peja komentarisao Teodoru Delić.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" Ivana Keneški osamila se na zidiću u dvorištu Bele kuće. Ona se slomila na komade i bez prestanka lila gorke suze.

Naredni klip prikazao je razgovor Ivana Marinkovića i Ivane Keneški o Jeleni Ilić.

Uzbrzo nakon završenog video priloga, Jelena je optužila bivšeg muža da je opsednut njenim likom i delom, dok je je on istakao da se ona srozala nakon njihovod razvoda.

Uroš Rajačić i Milana Šarac Mimas iskoristili su reklamnu pauzu, kako bi se ponovo posvetili jedno drugom.

Miljana Kulić bez zadrške je urnisala Ivana Marinkovića zbog Jelene Ilić, te je istakla da se ponižava sve više iz dana u dan.

Miljana Kulić otkrila je Mileni Kačavedi šta se dešavalo dok je nekoliko dana provodila kod Ivana Marinkovića u stanu nakon "Elite 7", te je priznala da joj je kafu u njegovom stanu naplaćivao 50 dinara.

Ivan Marinković zaratio je sa Nenadom Macanovićem Bebicom zbog negiranja da prati svaki korak svoje bivše žene Jelene Ilić.

Voditeljka Ivana Šopić najavila je novi prilog, a takmičari "Elite" imali su priliku da pogledaju žestoku svađu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Njih dvoje su potom istakli da su prebrodili sve i nesuglasice stavili iza sebe.

Naredni klip prikazao je razgovor Uroša Rajačića i Milana Šarac Mimas.

Ivana Keneški burno je odreagovala nakon što je videla da Rajačiću i Mimas cvetaju ruže, te je likovala zbog potencijalne trudnoće sa njim.

Stefan Kodra i Ana Nikolić posvađali su se u spavaćoj sobi zbog Uroša Stanića.

Miljana Kulić osula je drvlje i kamenje po Urošu Rajačiću, nakon čega se osvrnula na Nikolu Grujića Gruju kom je sasula sve u lice.

Milena Kačavenda i Anđela Đurićić udruženim snagama oplele su po odnosu Uroša Rajačića i Milane Šarac Mimas.

U emisiji "Gledanje snimaka" emitovan je novi prilog, a takmičari su imali priliku da vide i čuju šta je pričao Nikola Grujić, nakon što se Milana Šarac Mimas smuvala sa Urošem Rajačićem.

Mimas je nakon toga istakla da je sigurna u njen odnos sa Rajačićem, nakon čega je iznela sav prljav veš iz veze sa Grujom.

Naredni snimak prikazao je Ivanu Keneški, koja je otkrila Nikoli Grujiću Gruji šta joj je rekao Uroš Rajačić.

Ivana je nakon puštenog priloga isztakla da sumnja da je u drugom stanju, kao i da će Rajačiću tražiti alimetaciju.

Pred sam kraj emisije "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić najavila je još jedan snimak. Takmičari "Elite" imali su priliku da vide razgovor Silvije Patrik Simonović i Branke Knežević o Ivanu Marinkoviću.

Ivan je potom osuo žestok rafal po Branki, te ju je nazvao folirantkinjom.

Nenad Marinković Gastoz od samog početka "Elite 8" pokušava da osvoji Anđele Đuričić. On ne krije da daje sve od sebe da je osvoji, pa tako i koristi i svaku priliku da joj se obrati.

Nenad Marinković Gastoz očitao je lekciju Kristini Buđevac zbog obaranja rekorda u menjanju muškaraca za kratki vremenski period.

Jelena Ilić provodila je vreme u rehabu sa Milošem Radulovićem Sonijem.

On je želeo da sazna koji je njen tip muškarca.

Nenad Marinković Gastoz i Anđela Đuričić sreli su se u pušionici, iako su oboje nepušači. On je ugrabio priliku da joj se obrati, a iako ga je ona iskulirala, Marinković je video u ogledalu da mu se smeška.

Neki učesnici su već legli da spavaju, a Slađa Lazić Poršelina i Nikola Škatarić Najo otišli su nazad u izolaciju.

Međutim, za razliku od prethodne noći, oni su spavali potpuno odvojeni.

Aneli Ahmić ušunjala se u krevet kod Mateje Matijevića, čim se svetlo u spavaćoj sobu ugasilo. Njih dvoje su se zavukli pod jorgan i odmah počeli da razmenjuju nežnosti.

Uroš Rajačić i Milana Šarac Mimas osamili su se na kauču.

Ogrnuli su se pokrivačem, te ispod njega strastveno ljubili.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Pink.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE